20200108-shin-ramyun-vicky-wasik-1-1500×1125

Producătorul de tăiței instant Nongshim a înregistrat anul acesta vânzări record în străinătate

Nongshim Co., principalul producător de tăiței instant din Coreea de Sud, a declarat, astăzi, că a înregistrat vânzări record în străinătate anul acesta datorită cererii puternice pe fondul pandemiei de coronavirus, potrivit agenției naționale de presă Yonhap.

Nongshim a estimat, că vânzările sale în străinătate de tăiței instant – cunoscuți drept „ramyeon” în coreeană – se ridica la 990 milioane dolari anul acesta, în creștere cu 24% față de anul precedent.

“Principalele filiale din Statele Unite și China au înregistrat o creștere de două cifre”, au anunțat reprezentanți ai companiei. “Exporturile au crescut brusc, ca urmare a consumului crescut de ramyeon din cauza pandemiei”, au adăugat aceștia.

Pe fondul focarului prelungit de coronavirus, fabricile din SUA și China ale Nongshim au funcționat la capacitate maximă, în timp ce și-au intensificat exporturile.

Shin Ramyun, produsul emblematic al Nongshim Co.


Principalii factori ai vânzărilor stelare din străinătate ale Nongshim sunt produsele sale emblematice Shin Ramyun și Chapaguri (o combinație a două tipuri de tăiței) prezentat în filmul câștigător al premiului Oscar „Parasite”.

Shin Ramyun este o marcă picantă, iar Chapaguri este un amestec de Chapaghetti, tăiței instant de fasole neagră și Neoguri, tăiței picanți coreeni asemănători udonului.

Nongshim se aștepta ca vânzările sale din SUA și Canada să ajungă la 326 milioane dolari anul acesta, în creștere cu 28% față de anul precedent. În special, se preconizează că vânzările de Shin Ramyun vor atinge 120 de milioane de dolari doar în America.

Compania anticipează, de asemenea, că vânzările din Europa vor crește cu 30% față de anul trecut, la 390 milioane dolari în 2020.

Nongshim a declarat că va urmări să realizeze vânzări de peste 1,11 miliarde de dolari anul viitor, în creștere cu 12% față de anul acesta.

Conform datelor publicate de cercetătorul de piață londonez Euromonitor la sfârșitul lunii trecute, Nongshim este al cincilea cel mai mare producător de tăiței instant din lume
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.