mfg

BTS dezvăluie noi detalii despre viitorul album, “BE”

Megastar-urile K-pop, BTS, au dezvăluit noi detalii legate de mult așteptatul album „BE”, programat să fie lansat la sfârșitul acestei luni.

O imagine postată pe contul de Twitter al agenției Big Hit Entertainment prezintă o listă scrisă de mână cu cele opt melodii care vor fi prezente pe albumul care va fi lansat pe 20 noiembrie.

Imaginea simplă prezintă melodia principală “Life Goes On”, precum și titlurile pentru alte șapte melodii – inclusiv “Blue & Grey”, “Stay” și “Dynamite”. Membrii au scris ei înșiși titlurile pieselor, potrivit Big Hit Entertainment.

De asemenea, fanii sunt bucuroşi să descopere că pe acest album a revenit „skit-ul”. În albumele anterioare, membrii grupului obişnuiau să înregistreze „skit-uri”, în care pur şi simplu vorbeau timp de câteva minute despre diferite subiecte sau se amuzau de cele mai banale lucruri.

Titlurile pieselor, traduse oficial în limba engleză.
Foto: ibighit.com

Lista pieselor a venit însoţită de o altă imagine care arată un mesaj, scris cursiv, care scrie: „Viața merge înainte / Ca un ecou în pădure / Ca o săgeată pe cerul albastru / Pe perna mea, pe masa mea / Viața merge înainte din nou, așa”. Este oare posibil să ca acestea să fie versuri chiar din piesa-titlu, “Life Goes On”??

BTS vor prezenta în premieră piesa “Life Goes On”, de pe noul album, la premiile American Music Awards 2020, din data de 22 noiembrie.

Septetul a făcut istorie cu cel mai recent single al său “Dynamite”, devenind primul act K-pop care a ocupat locul întâi în clasamentul Billboard main singles. Piesa optimistă disco-pop a ajuns pe locul 1 pe Billboard’s Hot 100 în prima sa săptămână de lansare.

Sursa: Yonhap News




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.