Luca-Poster-4

Kim Rae Won și Lee Da Hee sunt implicați într-o luptă pentru a descoperi adevărul în noua dramă “L.U.C.A.: The Beginning”

O nouă lună începe și coreenii ne propun o nouă premieră, în caz ca nu mai știați ce să urmăriți. De această dată este o drama SF și thriller cu 16 episoade ce se numește “루카 / L.U.C.A.: The Beginning” și va avea premiera azi, 1 februarie, la postul coreean tvN. Acest proiect ne aduce în atenție un subiect mai diferit față de alte seriale care se difuzează acum și 2 protagoniști aproape surprinzători, mai exact Kim Rae Won și Lee Da Hee. Este proiectul realizat de companiile Studio Dragon, Take One Company, H House, în regia lui Kim Hong Sun (cel din spatele altor drame precum “The Guest”, “Black”, “Voice”, “Pied Piper”, “Liar Game”) , după un scenariu semnat de Chun Sung Il.

Poveste

Această dramă se bazează pe teoria lui Charles Darwin conform căreia toate speciile de viețuitoare au luat naștere de la strămoșii comuni. Este o poveste despre o persoană care s-a născut în lumea misterioasă a geneticii și a fost împinsă singură, să se descurce în societatea din prezent.

Îl vom vedea pe Ji Oh, rolul interpretat de Kim Rae Won, un om închis în sine, care este împins în lume fără niciun indiciu despre cine este. Totuși, el posedă o anumită „forță” dar și un „secret” care îl fac mai diferit prin comparație cu oamenii obișnuiți. După nesfârșite conflicte cu cei care îți caută adevărata personalitate, Ji Oh trebuie să facă toate demersurile pentru a găsi răspunsuri la numeroasele întrebări din jurul propriei sale existențe.

Pe de altă parte, o regăsim pe Goo Reum, personaj jucat de Lee Da Hee, o agentă de poliție care a fost transferată de la Unitatea de Investigare a Criminalității Majore în timp ce investiga corupția unui ofițer superior. Goo Reum este o persoană care acționează înainte de a gândi și astfel crează anumite situații. Viața ei va fi răsturnată cu totul în momentul când îl întâlnește pe Ji Oh în operațiunea căutării unui copil dispărut. Acest eveniment trezește amintiri dureroase acesteia, pentru că părinții ei au dispărut când era doar un copil mic. Acum, Goo-Reum își dorește să afle adevărul din spatele dispariției părinților ei.

Distribuție

Actori principali:

Kim Rae Won – Ji Oh
Lee Da Hee – Goo Reum
Kim Sung Oh – Yi Son

Alți actori:

Ahn Chang Hwan (안창환) – Won Yi (Ji Oh’s friend)

Lee Hae Young – Oh Jong Hwan

Jung Da Eun – Choi Yoo Na
Kim Min Gwi – Teo
Lee Joong Ok – Kim Hwang Sik

Oamenii din Proiectul LUCA

Park Hyuk Kwon – Kim Cheol Soo
Ahn Nae Sang – Ryu Joong Kwon
Jin Kyung – Hwang Jung Ah

Kim Sang Ho – Choi Jin Hwan
Hwang Jae Yul (황재열) – Kim Yoo Chul

Kim Rae Won  este un actor foarte cunoscut publicului datorită aparițiilor sale în proiecte precum: “Black Knight (KBS2, 2017)“, “Doctors (SBS, 2016)“, “Punch (SBS, 2014)“, “A Thousand Days’ Promise (SBS, 2011)“, “Gourmet (MBC, 2008)“, “What Star Did You Come From (MBC, 2006)“, “Love Story in Harvard (SBS, 2004)“, “Say You Love Me (MBC, 2004)“, “Attic Cat (MBC, 2003)“. Eu când mă gândesc la el, îmi vine în minte vocea lui și privirea blândă pe care am descoperit-o în câteva proiecte.

Lee Da Hee  este o actrita cunoscută și până acum cariera ei cuprinde următoarele drame:”Search: WWW (tvN, 2019)“, “The Beauty Inside (jTBC, 2018)“, “Mystery Queen 2 (KBS2, 2018)“, “Mrs. Cop (SBS, 2015)“, ” Big Man (KBS2, 2014)“, “Secret (KBS2, 2013)“, “I Hear Your Voice (SBS, 2013)“, “Welcome Rain to My Life (SBS, 2012)Saving Madame Go Bong Shil (CSTV, 2011)“, “Birdie Buddy (tvN, 2011)“, “Myung Wol the Spy (KBS2, 2011)“.

Curiozități

  • Am aflat că prima opțiune a echipei de producție pentru rolul protagonistului a fost de fapt Ji Chang Wook , dar acesta a refuzat rolul.
  • Kim Rae Won se întoarce pe micul ecran cu această dramă după 3 ani de la aparița sa în drama “Black Knight.”
  • La conferința de presă care a avut loc înainte premierei, actorul a spus care au fost motivele care l-au determinat să aleagă această dramă — “Am simțit întotdeauna o vagă teamă în legătură cu proiectele fanteziste. Așadar, au existat momente în care am refuzat politicos ofertele. Am crezut că acest proiect ar putea fi același, dar scriitorul a fost Chun Sung Il și mi-a plăcut foarte mult să mă uit la drama -The Guest- a regizorului Kim Hong Sun. Am fost foarte emoționat de regia sa. De asemenea, Choi Young Hwan a fost directorul de film și a fost și distribuția. Prin urmare nu am putut să spun nu ”.

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună despre această dramă vă invit să urmăriți câteva filmulete:

Teaser 1 — https://www.youtube.com/watch?v=p-QOAbQvva0

Teaser 2

Cam atât despre această nouă dramă. Eu sper să fie un proiect de succes și că v-am făcut curioși să îi oferiți o șansă.

Vizionare plăcută!
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.