hdr 2

Coldplay îşi exprimă admirația faţă de cover-ul grupului BTS pentru melodia lor, „Fix You”

Coldplay adoră cover-ul făcut de BTS pentru piesa lor, „Fix You”!

Pe 23 februarie, BTS a interpretat piesa „Fix You” a trupei Coldplay ca parte din emisunea specială „MTV Unplugged”. Grupul a spus că piesa le-a oferit confort, iar membri au afirmat că îşi doresc ca şi fanii lor să aibă același sentiment.

Mai târziu, trupa Coldplay a repostat cover-ul grupului BTS pe toate rețelele lor de socializare pentru a împărtăși momentul cu fanii lor.

Postarea a fost însoţită de cuvântul „frumos” în limba coreeană, etichetând contul oficial al grupului BTS. Ei au adăugat şi trei emojiuri cu inimă, plus „Cu drag c, g, w & j”, reprezentând inițialele celor patru membri ai trupei.

Însă ceea ce nu multă lume ştie este faptul că melodia „Fix You” înseamnă foarte mult pentru trupa Coldplay. Reprezină o poveste personală a solistului, Chris Martin, astfel că trupa de rock alternativ nu oferă permisiunea oricărui artist de a o reinterpreta.

Faptul că aceştia şi-au dat acceptul ca BTS să pregătească un cover transformă prestaţia acestora într-un moment şi mai special.

De altfel, membrii grupului BTS au recunoscut în mai multe ocazii că „Fix You” este o piesă care le oferă confort, Jimin precizând că melodia i-a ajutat foarte mult anul trecut, când au întampinat multe dificultăţi ca artişti, din cauza pandemiei.

Puteţi asculta interpretarea emoţionantă a celor din BTS aici:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.