AAAAAA

Hwang In Yeop ne dezvăluie detalii despre personalitatea sa cu ocazia lansării unui nou pictorial

Sursa foto: Marie Claire

Hwang In Yeop a colaborat recent cu revista Marie Claire pentru un pictorial clasic și cochet.

În interviul care a urmat, tânărul actor a menționat, printre altele, care este motivul din spatele deschiderii unui cont de Instagram, platformă unde numărul de persoane ce-l urmăresc crește rapid, mulțumită rolului său din K-drama ”True Beauty”. In Yeop spune că a făcut pasul mai degrabă în urma unei sugestii primite de la un apropiat, el nefiind neapărat adeptul fotografiilor ce îl au drept subiect, considerând că este incomod să pozeze. Acum, deși încă se mai simte astfel, încearcă să actualizeze contul încetul cu încetul, de dragul fanilor săi. E însă foarte surprins de numărul fantastic de followers – 8,6 milioane în prezent – întrucât nu are prea multe postări.

Sursa foto: Marie Claire

Hwang In Yeop a descris metoda personală de a rămâne cu picioarele pe pământ în urma creșterii popularității sale, comparând-o cu trasarea unei hărți mentale. El a adăugat: „Îmi notez gândurile și dorințele interioare și încerc să mă gândesc la ele pur și simplu. Îmi petrec suficient timp de unul singur. În loc să mă întâlnesc cu diverși oameni, cred că este mai potrivit și mai util situației mele actuale să ascult muzică și să mă plimb singur.”

Tânărul a menționat că nu și-a putut începe cariera de actorie la o vârstă mai fragedă din cauza personalității sale timide. Când i s-a cerut să explice în detaliu, el a spus: „Ar fi trebuit să îmi pun propriile opinii pe primul loc, dar am fost prea ocupat ascultând ce aveau de spus alții. Probabil că am făcut-o pentru că nu credeam în mine ca actor. Este posibil ca acest lucru să fi luat forma timidității.”

Sursa foto: Marie Claire

Reflectând asupra trecutului său, Hwang In Yeop a descris o trăsătură pe care dorește să o păstreze de-a lungul întregii sale cariere actoricești. El a explicat: „Nu sunt competitiv. Nu consider că trebuie să câștig sau să ies în evidență. Nu-mi place să cred că trebuie să depășesc sau să înving pe cineva pentru a ajunge acolo unde vreau să fiu. Mai degrabă vreau să avansez treptat, cât mai natural posibil. Sunt sigur că acest lucru nu se aplică doar în actorie, probabil oameni ce activează în diverse alte domenii simt la fel. Aș fi foarte nefericit dacă aș hotărî să-i înving pe alții, să am o mentalitate competitivă. Nu mi se potrivește. Așadar, când sunt în prezența unei firi extrem de competitive, chiar și când jucăm un simplu joc, mă prefac că pierd. Desigur, sunt momente în care pierd pe bune. Dar chiar și atunci, mă bucur de activitate. Dacă mă pricep la ceva, cred că se va vedea când va veni momentul. Probabil sună de parcă aș fi un simplu optimist. Dar ceea ce încerc să spun este că, mai degrabă decât să încerc să câștig, lucrez din greu.”

Sursa foto: Marie Claire

Întrucât interviul s-a concentrat pe subiecte profunde, ultimele câteva întrebări au fost ceva mai uzuale. Întrebat care e cea mai inofensivă dorință pe care o are în acest moment, Hwang In Yeop a declarat că și-ar dori să trăiască singur și este îngrijorat că familia sa ar putea fi jignită la aflarea acestui detaliu.

Dacă într-adevăr s-ar muta singur, ar avea o activitate specială notată pe lista de sarcini. El a spus: „Îmi place să gătesc. Am preparat recent tteokbokki (prăjituri de orez iuți) și au ieșit mai bine decât mă așteptam. Cred că mă pricep la combinarea gusturilor. Vreau să aranjez frumos locul în care mănânc, să pun o față de masă, nu să am doar farfurii. Și totuși, s-ar putea să mă răzgândesc curând” spune el râzând.

Sursa foto: Marie Claire

Dacă nu ați făcut-o deja, îl puteți urmări pe talentatul Hwang In Yeop în serialul ”True Beauty”!

S-ar putea să vă îndrăgostiți 🙂

Sursa foto: Nish



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.