15859b340498465f9cb6b74915107a71

O boală INFECȚIOASĂ dă târcoale într-o clădire uriașă de apartamente din Seul. Vor reuși Park Hyung Sik, Han Hyo Joo și Jo Woo Jin să găsească leacul și să supraviețuiască?

Park Hyung Sik, Han Hyo Joo și Jo Woo Jin sunt protagoniștii următoarei drame tvN “Happiness” (titlu literal)!

Happiness/해피니스” este un thriller apocaliptic care are loc în viitorul apropiat, într-o clădire de apartamente construită în marele oraș, în care locuiesc rezidenți din diverse medii sociale. Atunci când apare o nouă boală infecțioasă, uriașa clădire se închide (din cauza focarului), oamenii fiind obligați să rămână în interior. Drama va descrie frica personajelor, bătălia psihologică acerbă și lupta disperată pentru supraviețuire.

Contrar, poate, titlului ales, „Happiness” va fi un serial horror foarte realist, în care oamenii ajung să se suspecteze unii pe alții locuind într-un spațiul închis, pe măsură ce viața lor de zi cu zi se destramă și valorile de până atunci încep să se clatine.

Drama va fi regizată de regizorul producător (PD) Ahn Gil Ho, după un scenariu scris de scriitorul Han Sang Woon, cei doi lucrând anterior împreună la drama „Watcher/ 왓쳐” (2019-OCN).

PD Ahn Gil Ho are însă în palmares numeroase realizări, precum „Record of Youth”, „Memories of the Alhambra” sau „Forest of Secrets” (cunoscut și sub numele de „Stranger”), în timp ce scriitorul Han Sang Woon a scris și „The Good Wife.”

Han Hyo Joo va juca rolul principal femini, Yoon Sae Bom, un agent tactic ce face parte din Unitatea de Operațiuni Speciale a Poliției din Seul, care este foarte hotărât și ia cu rapiditate decizii. Yoon Sae Bom este genul care ia atitudine și pune lucrurile în practică de îndată ce ia o decizie în acest sens. După ce se mută în apartamentul visurilor sale, nou-construit, va trebui să facă față unei crize majore. Telespectatorii pot anticipa deja noua transformare a lui Han Hyo Joo în viitoarea dramă tvN.

În primul său proiect de la terminarea stagiului militar (4 ianuarie 2021 – n.r.), Park Hyung Shik va juca rolul principal masculin. Vorbim despre Jung Yi Hyun, un detectiv inteligent și onest de la Divizia de crime violente. În mod absolut surprinzător, el este tipul romantic care visează să aibă o frumoasă relație cu Yoon Sae Bom, cu care se știe din liceu. Cu toate acestea, el se vede prins într-un vârtej de evenimente după ce primește o ofertă neașteptată de la Yoon Sae Bom. Jung Yi Hyun decide să lupte pentru binele tuturor, chiar dacă asta înseamnă să se sacrifice pe sine și se confruntă continuu cu pericolul și chiar cu frica, în încercarea de a o proteja pe Yoon Sae Bom, dar și pe sine.

Telespectatorii vor fi, cu siguranță, curioși să vadă cum va descrie drama povestea supraviețuirii care are loc în acea locație plină de lăcomie, personajele fiind amenințate la tot pasul de o boală infecțioasă necunoscută, în timp ce Jung Yi Hyun încearcă să protejeze ceea ce este prețios pentru el.

Jo Woo Jin va juca rolul lui Han Tae Suk, șeful Comandamentului medical al forțelor armate, care deține cheia bolii infecțioase. El este însărcinat să descopere în secret cauza bolii și să oprească răspândirea ei. Deși Han Tae Suk are o personalitate politicoasă și tolerantă, neașteptată în cazul unei persoane care face pate din Serviciile de informații militare, el este un personaj care se transformă într-o clipă, ceea ce îl face dificil „de citit”.

Având o mare experiență actoricească, este de așteptat ca Jo Woo Jin să țină sub control tensiunea poveștii acestei drame.

„Cu un apartament în care oamenii cu diverse personalități și grade de lăcomie se adună împreună, „Happiness” va descrie lăcomia umană și discriminarea dintre clase. În acest moment, când simțim importanța vieții de zi cu zi, vom oferi un nou tip de distracție prin cea mai realistă spaimă care este în plină desfășurare”, a afirmat echipa de producție a serialului.

„Happiness” va începe filmările în această lună. Rămâneți aproape pentru noi informații!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.