exo

Trupa EXO va reveni cu un album special intitulat “Don’t Fight The Feeling”

EXO își face mult așteptata revenire cu un nou album!

Pe 11 mai, la miezul nopții KST, grupul a dezvăluit teaser-ul noului lor album special intitulat “Don’t Fight The Feeling.”

La scurt timp după, SM Entertainment a confirmat faptul ca trupa va lansa un nou album pe data de 7 iunie.

În luna aprilie, Xiumin, D.O., Baekhyun, Chanyeol, Kai și Sehun au confirmat printr-un videoclip “spoiler” faptul că EXO se pregătește pentru un album pentru a comemora cea de-a noua aniversare de la debut. Aceștia au dezvăluit prin intermediul videoclipului platoul de filmare pentru noul MV, care pare a avea o tema navală. Teaser-ul conține și un logo cu o tema navală, în stilul caracteristic al trupei, arătând o hartă care are ca destinație EXO Planet.

De-a lungul anilor aceștia au avut diverse logo-uri spectaculoase și imagini care sugerau o călătorie spre Planeta EXO( așa cum mulți fani îi spun în mod afectuos), lucru care contribuie la expansiunea și dezvoltarea conceptului lor.

Mulți fani s-au entuziasmat și așteaptă cu nerăbdare ziua lansării noului album, aceștia exprimându-și bucuria pe diverse rețele de socializare.

Albumul și videoclipul au fost înregistrate și filmate înainte ca Chanyeol și Baekhyun să-și îndeplinească serviciul militar obligatoriu.

Aceasta va fi prima revenire de grup a trupei EXO, ultimul comeback fiind în  2019 când au lansat “OBSESSION”.

Pre-comenzile pentru album încep de astăzi, 11 mai.

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.