200715-Sandara-Park-Fashion-On-the-way-to-film-Follow-Me-Review-On-2-758×426

Sandara Park a părăsit YG Entertainment după o colaborare de 17 ani

Anunțul că Sandara Park părăsește YG Entertainment a fost făcut chiar astăzi, 14 mai. Informația a fost confirmată de reprezentanții agenției artistei și preluată de media, printre care amintim și noi de site-urile soompi.com și NME.

Cântăreața a semnat prima dată cu YG Entertainment în 2004 și a debutat în cele din urmă cu 2NE1 – alături de membrii CL, Park Bom și Minzy – în 2009.

Grupul de fete s-a desființat ulterior, la sfârșitul anului 2016, single-ul „Goodbye” – o piesă de rămas-bună – fiind lansat la începutul anului 2017. Park este, de asemenea, ultima membră a 2NE1 care a părăsit YG Entertainment, după Minzy și Bom, în 2016, și CL, în 2019.

YG a lansat următoarea declarație oficială:

“Acesta este un anunț potrivit căruia contractul exclusiv dintre compania YG Entertainment și Sandara Park a expirat.

Ne exprimăm sincera recunoștință față de Sandara Park, care a fost împreună cu YG cu încredere și afecțiune deosebită.

YG se va bucura întotdeauna de provocările pe care Sandara Park și le asumă și o vom ajuta continuu până când va finaliza pregătirea pentru noul ei început.

Sandara Park s-a alăturat YG în 2004 și, după ce a debutat cu 2NE1 în 2009, adat dovadă de performanțe impresionante nu numai în muzică, ci și în diverse domenii, cum ar fi actoria, moda, frumusețea și ca MC.

Solicităm interes și mult sprijin din partea fanilor, astfel încât energia ei pozitivă să poată străluci și mai mult.

Mulțumim, din nou, sincer fanilor care au iubit-o pe Sandara Park ca artist al YG până acum”.

Sandara Park (박산다라 – n. 12 noiembrie 1984, Busan, Coreea de Sud), cunoscută și sub numele de Dara (다라), este o cântăreață, actriță și prezentatoare TV sud-coreeană, care a devenit faimoasă în Filipine, în anul 2004, după ce a participat ca și concurentă într-un show de talente intitulat “Star Circle Quest”. Ulterior, ea a avut o carieră de succes ca și cântăreață și actriță, asta înainte de a se întoarce în Coreea de Sud, în 2007.

Dara și-a făcut debutul sud-coreean ca și membră a trupei K-pop 2NE1, trupă care, după cum știți, a devenit una dintre cele mai bine vândute trupe de fete din toate timpurile, până la destrămarea acesteia, în 2016.

Sandara Park are o soră, Durami, și un frate mai mic, “Thunder”, fost membru al trupei sud coreene de K-pop MBLAQ. Familia a fost una înstărită până în momentul în care afacerea tatălui ei a dat faliment și s-au mutat în Filipine. Aici, familia a încercat să își refacă viața, iar Sandara și-a urmat studiile.

Pe perioada școlii, Sandara a întâlnit o actriță filipineză, Pauleen Luna, care a încurajat-o să ia parte la reality show-ul “Star Circle Quest” 92004). În ciuda faptului că a fost discriminată pentru originea sa, aceasta a reușit, totuși, să termine pe locul 2 al emisiunii. Mai apoi s-a alăturat agenției “Star Magic”, care se ocupa cu organizarea de evenimente, obținând astfel numeroase oferte în reclame, dar si roluri.

Park este una dintre cele mai populare vedete sud-coreene din Filipine, unde este cunoscută de fani ca “Pambansang Krung-Krung”, ceea ce se traduce ca “Personalitatea Națională Nebună”. Ea este considerată o figură influentă în ceea ce privește valul coreean, fiind numită „BoA din Filipine”, aluzie ce face referire la cântăreața sud-coreeană BoA, care a cunoscut un mare succes în străinătate.

În afară de coreeana natală, ea cunoaște fluent engleza și Tagalog și poate vorbi mandarina și japoneza, la nivel conversațional.

Îi urăm și noi mult noroc Sandarei Park în noul ei început!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.