5ca195bfc4e44e40b7a724e89e6757a8

Se anunță o vară fierbinte! 12 actori sud-coreeni care sunt confirmați în cel puțin 2 K-drame

Odată cu succesul acestor mari actori și actrițe, se pare că cererea pentru ei a început să crească în mod considerabil. Cum s-ar spune pe la noi: “A început să plouă cu oferte!” Există mai mulți actori care sunt deja confirmați că vor juca în două K-drame, fapt pentru care putem spune că nu avem de ce să ne plângem. Mulți dintre actorii de pe această listă ne-au câștigat inima cu rolurile anterioare, fapt pentru care este și mai interesant să îi putem vedea atât de des pe micul ecran! Cei de la soompi.com au realizat un clasament cu 12  acei actori pe care avem garanția că îi vom vedea în cel puțin două K-drame în acest an.

1. Song Kang


Song Kang a trecut foarte repede la statutul de artist. După ce a debutat în 2017, nu i-a luat mult să arate lumii cât de talentat este. Rolurile sale au fost versatile, iar oamenii s-au îndrăgostit nu numai de aspectul său plăcut, ci și de capacitatea sa de a captiva spectatorii în orice rol pe care îl joacă.

După cum cu siguranță că vă amintiți, Song Kang a jucat în cel de-al doilea sezon al serialului „Love Alarm” la începutul acestui an și a jucat și în recentul „Navillera”, alături de Park In Hwan. În plus, el a confirmat deja că va juca în seria „I Know But”, alături de Han So Hee, și este, de asemenea, în discuții pentru „Cruel Story of Office Romance”, cu Park Min Young. Dacă confirmă ultima dramă, înseamnă că Song Kang va juca în patru K-drame în 2021, fapt ce este absolut WOW!

 

2. Seo Hyun Jin


Seo Hyun Jin este o actriță capabilă să exprime o mulțime de emoții în rolurile pe care le interpretează. Ea a câștigat un mare număr de fani ca urmare a abilităților sale de actorie uimitoare și a alegerii proiectelor.

Ultimul ei rol în „Black Dog”, în rolul lui Go Ha Neul a lăsat o impresie de durată, dar a trecut prea mult timp de când am văzut-o pe micul ecran (în afară de apariția ei cameo în drama “Record Of Youth”).

Norocul pare să fi dat, însă, peste fanii săi, care o vor putea vedea pe Seo Hyun Jin mult mai des anul acesta, deoarece este confirmată că va juca în melodrama SBS „Why Oh Soo Jae” în calitate de profesor foarte strict. De asemenea, actrița a confirmat că va juca în drama vindecătoare „You Are My Spring”, alături de Kim Dong Wook și Yoon Park.

3. Song Hye Kyo

Nu este deloc surprinzător faptul că Song Hye Kyo are multe proiecte interesante. Având capacitatea de a atrage multă atenție și interes pentru fiecare dramă în care joacă, statutul de vedetă al lui Song Hye Kyo este incontestabil.

Prima K-dramă din acest an, în a cărei distribuție a fost confirmată Song Hye Kyo, este intitulată „Now, We Are Breaking Up”, unde o va interpreta pe Ha Young Eun, managerul unei echipe de design. În aceeași dramă, Jang Ki Yong va juca rolul lui Yoon Jae Guk, un fotograf popular. Serialul este programat să fie difuzat în a doua jumătate a acestui an. A doua K-dramă pentru care este confirmată Song Hye Kyo este foarte așteptată, în principal pentru că se reunește că o aduce alături de scriitorul de renume, Kim Eun Sook. Drama se numește „Gloria” și va avea mai multe sezoane. Seria va fi difuzată cel mai devreme la sfârșitul anului.

4. Han So Hee 

Vă amintim că Han So Hee a debutat într-un rol secundar, în seria „Into The World Again”. Câțiva ani mai târziu, ea a impresionat națiunea cu rolul Yeo Da Kyung din serialul de succes „The World Of the Married”. De atunci, ea devenit o actriță foarte căutată.

Han So Hee este confirmat că va juca în serialul original Netflix „Undercover”, care este un serial ce se încadrează genului Crimă, în care va juca și Ahn Bo Hyun. De asemenea, ea va juca în drama „I Know But”, bazată pe un webtoon, dramă în care, după cum v-am spus și ceva mai sus, va juca și  Song Kang.

Notă: „Undercover”, în care Han So Hee urmează să joace este diferit de seria care-i are ca protagoniști pe Ji Jin Hee și Kim Hyun Joo.

5. Jung Hae In


Look-ul dulce-băiețesc ale lui Jung Hae In l-au făcut un nume cunoscut în lumea K-dramelor. Determinarea sa de a deveni un actor de top a dat roade, deoarece a jucat cu succes în mai multe seriale de top în ultimii ani. 2021 este așteptat să fie unul dintre cei mai buni ani ai săi, actoricește vorbind, deoarece a confirmat că va juca în două drame.

„Snowdrop” este seria foarte așteptată pentru care filmează în prezent Jung Hae In. Serialul este scris de același scriitor și regizor care a fost responsabil de seria „SKY Castle”. Actorul va juca alături de Jisoo de la BLACKPINK.

Jung Hae In este, de asemenea, confirmat că va juca în serialul marca Netflix „D.P.”, care spune povestea unei echipe militare speciale, care trebuie să captureze dezertorii.

6. Jang Ki Yong


Succesul lui Jang Ki Yong este evident pentru aproape toți. Acest model transformat în actor parcă peste noapte a parcurs un drum lung de la scurta sa apariție în „It’s Okay, That’s Love”, în 2014. De atunci, el a jucat în multe drame de succes, continuând să-și sporească numărul de fani.

Prima dramă confirmată a lui Jang Ki Yong în acest an va deja difuzată pe data de 26 mai. Vorbim despre serialul  “My Roommate Is Gumiho”, care se bazează pe un webtoon popular. El va juca rolul lui Shin Woo Yeo, un gumiho în vârstă de 999 de ani. Alături de el, în rolul principal feminin o vom vedea pe Hyeri, care va juca rolul unei studente pe nume Lee Dam.

A doua K-dramă K în care Jang Ki Yong urmează să joace este foarte-așteptata “Now, We Are Breaking Up”, care, așa cum am menționat mai sus, o are ca protagonistă pe Song Hye Kyo. Se pare că un an incitant îl așteaptă pe Jang Ki Yong (și fanii săi)!

7. Bin Shin Hyun

Shin Hyun Bin a debutat ca actriță în urmă cu 10 ani și a jucat în mai multe K-drame de succes. În mod deosebit, rolul ei recent rece, dar adorabil (Jang Gyeo Wool) din seria „Hospital Playlist” i-a adus multă recunoaștere și succes.
Ea urmează să joace în cel de-al doilea sezon al „ Hospital Playlist”, care a început deja filmările și va fi difuzat pe 17 iunie. Oamenii așteaptă cu nerăbdare să o vadă în acest serial, mai ales datorită modului în care au rămas lucrurile cu personajul ei în sezonul trecut!

Shin Hyun Bin este, de asemenea, confirmată că va juca în seria “A Person Like You”, unde va juca o femeie săracă, dar optimistă, care încearcă să treacă prin viață. Actrița va juca în această dramă alături de Go Hyun Jung.

8. Lee Je Hoon


Lee Je Hoon este un actor fenomenal, care a avut roluri de care ne amintim oricând cu drag. Odată cu succesul diferitelor filme și drame în care a jucat, actorul a demonstrat că nu are de gând să se oprească. Din contră, se pare că acesta va continua să prospere și să aibă succes în orice proiect pe care și-l asumă.

În prezent, Lee Je Hoon joacă în seria de succes „Taxi Driver” rolul unui șofer de taxi vigilent care folosește deghizări pentru a se răzbuna. Ratingul dramei continuă să crească, fiind una dintre cele mai discutate K-drame în acest moment. De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, Lee Je Hoon va juca și în seria „Move To Heaven”, care a început să fie difuzată din 14 mai.

9. Lee Jun Young

Vorbim despre un an încărcat pentru actorul-idol Lee Jun Young, membru al grupului K-pop U-KISS care, deși a participat la câteva K-drame, se pare că 2021 va fi anul lui. Spunem asta pentru că Lee Jun Young va juca în drama romantică „Imitation”, care a debutat pe 7 mai. El joacă rolul lui Kwon Ryoc, personajul central al grupului de idoli SHAX. De asemenea, el și-a confirmat participarea în drama romantică „I’ll Become Your Night”, cu Jung In Sun. Aici îl va interpreta pe Tae In, un membru al grupului LUNA, care  se avântă într-o poveste de dragoste cu un doctor care se mută în căminul lor. Și dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, Lee Jun Young va avea un rol în seria „D.P.”, menționată mai sus (cu Jung Hae In în rolul principal). Ce ocupat va fi Jun Young anul acesta!

10. Park Gyu Young


Park Gyu Young a fost întotdeauna o actriță care s-a remarcat indiferent cât de mari sau mici au fost rolurile în care a jucat. După succesul masiv al dramei „It’s Okay To Not Be Okay” (2020) și, mai recent, cel din „Sweet Home”, Park Gyu Young și-a asigurat un program încărcat.

Astfel, actrița este confirmată pentru viitoarea dramă tvN “The Devil Judge”, alături de Ji Sung, Kim Min Jung și Jinyoung de la GOT7. În acest serial, ea va juca rolul lui Kim Ga On, un detectiv polițist care încearcă să descopere secretele lui Kang Yo Han (Ji Sung). Park Gyu Young este, de asemenea, confirmată că face parte din seria KBS „Dal Li and Gamja-tang”, alături de Kim Min Jae. Drama va avea premiera în a doua jumătate acestui an.

11. Lee Joon

După ce a fost eliberat din armată, Lee Joon a acordat destul de mult timp pentru rolul său din serialul Netflix „The Silent Sea”, unde joacă alături de Gong Yoo. Este vorba despre o dramă de aventură spațială produsă de Jung Woo Sung. Lee Joon a menționat că a fost mereu interesat de spațiu și a făcut multe cercetări pe această temă înainte de începerea filmărilor. Recent, Lee Joon a fost confirmat în distribuția viitoarea drame fantasy tvN „Bulgasal”, în care vor juca și Lee Jin Wook și Nara. Lee Joon va juca rolul lui Ok Eul Tae, o creatură mitică care încearcă să-și ascundă adevărata identitate.

12. Ahn Bo Hyun


Ahn Bo Hyun a parcurs un drum lung de la scurta sa apariție ca militar în „Descendants of the Sun”, precum și rolul ticălosului pe care cu toții ne-a plăcut să-l urâm în „Itaewon Class”. El ne-a furat inimile în aparițiile sale în diferite spectacole de varietăți, dar și în thrillerul „Kairos” (2020). Așadar, nu este o surpriză faptul că Ahn Bo Hyun are deja două proiecte confirmate pentru acest an.

Astfel, Ahn Bo Hyun va juca alături de Han So Hee în seria Netflix „Undercover”. El îl va interpreta pe detectivul Jeon Pil Do, un investigator din unitatea de droguri.

A doua dramă foarte așteptată în care Ahn Bo Hyun și-a anunțat particparea este „Yumi’s Cell”. Drama se bazează pe popularul webtoon scris de Lee Dong Gun, actorul urmând să joace alături de Kim Go Eun. Seria va fi difuzată în a doua jumătate a acestui an.

Și să mai zică cineva că anul acesta nu se anunță MI-NU-NAT! ^^




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.