Junho – drama istorica

Junho din 2PM, Lee Se Young și alții vorbesc despre personajele lor din noua dramă istorică

MBC a împărtășit imagini din spatele culisei la citirea scenariului pentru viitoarea lor dramă istorică “The Red Sleeve Cuff” (titlu literal)!

Bazată pe un roman popular, “The Red Sleeve Cuff” este o dramă istorică tradițională care relatează povestea de dragoste de la curtea imperială dintre o doamnă de la curte care dorea să își protejeze viața pe care și-o alesese și un împărat care punea națiunea pe primul loc înaintea iubirii.

Junho din 2PM joacă rolul lui Yi San, descendentul direct și nepotul cel mai mare al regelui. Lee Se Young joacă rolul doamnei de la curte Seong Deok Im, care vrea să ia propriile decizii în privința vieții, mai degrabă decât să fie una dintre multele femei ale regelui. În videoclipul de citire al scenariului apar, de asemenea, Kang Hoon în rolul lui Hong Deok Ro, Lee Deok Hwa în rolul Regelui Yeongjo, Park Ji Young în rolul Doamnei Șefe de la Curte, Jang Hee Jin în rolul Reginei Kim, Jang Hye Jin în rolul Doamnei de la Curte Seo, Jo Hee Bong în rolul lui Hong Jeong Yeo, Seo Hyo Rim în rolul Prințului Hwawan, Kang Mal Geum în rolul lui Hyebin din familia Hong și Oh Dae Hwan în rolul lui Kang Tae Ho.

În videoclip, Junho spune: “Personajul meu trăiește cu durere în suflet, dar a depășit aceste lucruri și a devenit mai puternic. Mi-a plăcut foarte mult cum și-a urmărit direct persoana pe care o iubea. El este un rege care are grijă de țărani și are o mare dragoste pentru poporul său.

Lee Se Young își descrie personajul astfel: “Este sănătoasă, luminoasă și plină de viață. Este o fată drăguță cu o abilitate neobișnuită la scris”. Personajul lui Kang Hoon, Hong Deok Ro, este un oficial guvernamental, ceea ce lui Seong Deok Im îi este greu să creadă din cauza aspectului său frumos. Lee Deok Hwa se descrie cu afecțiune ca fiind “un rege foarte uman. Uneori își pierde cumpătul și plânge când este supărat”.

Park Ji Young își descrie personajul ca fiind nașa domnișoarelor de la curte, care se dedică să aibă grijă de celelalte femei. Doamna de la curte Seo, interpretată de Jang Hye Jin, este o susținătoare fermă a lui Seong Deok Im și o figură maternă pentru ea, dar adaugă cu umor: “Dar este departe de a fi puternică. Uneori, telespectatorii s-ar putea întreba ce caută ea acolo. Ea apare și dispare din poveste după cum este nevoie.” Hong Jeong Yeo a lui Jo Hee Bong este o figură antagonistă care se opune ca Yi San să fie moștenitorul tronului.

Prințesa Hwawan a lui Seo Hyo Rim este fiica favorită a regelui Yeongjo și este foarte precaută față de Yi San, care va deveni mai târziu regele Jeongjo. Kang Tae Ho al lui Oh Dae Hwan este garda de corp a prințului Yi San.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.