1634351078-93669-101525-3691

Disney+ se pregătește de lansarea oficială în Coreea de Sud. Care sunt primele proiecte coreene alese spre difuzare

Disney Plus/ Diney + se pregătește de lansarea oficială în Coreea de Sud. Cu această ocazie, de curând au fost dezvăluite primele  informații despre proiectele coreene care vor fi distribuite pe această platformă, potrivit Allkpop.

Pe data de 14 octombrie, Compania Walt Disney a organizat Korea Media Day și APAC Content Showcase înainte de lansările Disney+  din luna noiembrie în regiunea Asia-Pacific. Cu această ocazie a dezvăluit filmulețe promo care arătau cele 7 programe coreene alese,  mai cu seamă 5 drame drame, o emisiune de divertisment și un documentar. În rândurile următoare vă arăt care sunt acestea.

Primul proiect prezentat a fost „Rookies”, o dramă care va prezenta poveștile de viață ale unor studenți boboci din cadrul Academiei de Poliție și parcursul lor anevoios spre împlinirea viselor. În această dramă îi vom vedea ca protagoniști pe Kang Daniel și Chae Soo Bin.

 

Următorul proiect este o altă dramă, “Snowdrop” difuzată și de postul coreean JTBC. Este încadrată ca melodramă și va avea o acțiune plasată în trecut, într-o epocă frumoasă, anii ’80.  De asemenea, s-a mai spus că va fi realizată de creatorii care au lucrat și la drama de succes “SKY Castle“. Protagoniștii ei vor fi  frumușelul Jung Hae In și Jisoo din trupa kpop BLACKPINK. 

 

Tot pe Disney+ se va putea vedea și “Moving o dramă care are la bază webtoon-ul scris de Kang Full, despre niște adolescenți care posedă superputeri și familiile lor. În rolurile principale îi vom revedea pe Jo In Sung, Han Hyo Joo și Ryu Seung Ryong.

Drama de genul thriller plin de mister „Grid” care implică un oficial guvernamental și un detectiv care investighează elementele supranaturale și cazurile în care apar crime. În acest proiect ne vor încânta  actorii Seo Kang Jun, Kim Ah Joong și Lee Si Young.

De asemenea, tot pe platformă va fi redată și emisiunea derivată „Outrun by Running Man”. În cadrul ei, gazdele Kim Jong Kook, HaHa și Ji Suk Jin vor provoca oaspeții să joace diverse jocuri amuzante.

 

În cadrul evenimentului a fost incluse informații despre următoarea dramă ”Kiss Sixth Sense”. Eu cred că va fi  o producție care  promite să ne încălzească inimile în această perioadă grea. Mai exact este încadrată ca dramă romantică, a cărei acțiune se va desfășura la locul de muncă. Are la bază ideea regăsită într-un roman web și prezintă povestea unei femei uimitoare. Mai cu seamă ea poate vedea viitorul după ce a sărutat pe cineva. În rolurile principale ne vor încânta cu siguranță Yoon Kye Sang, Seo Ji Hye și Kim Ji Suk.

În cele din urmă, pe Disney + va fi și disponibilă și pelicula „BLACKPINK: The Movie” care comemorează a cincea aniversare a trupei de succesBLACKPINK. Filmul cuprinde  diverse secvențe despre fiecare membru al grupului BLACKPINK, printre care: „Camera amintirilor”, un capitol despre amintirile din ultimii cinci ani; „Frumusețea”, cadre exclusive ale tuturor celor patru membre ale grupului, cu caracteristicile lor distincte; „Interviuri exclusive”, mesaje pentru fani. Etapele distinctive ale evoluției BLACKPINK, care transcend naționalitatea și genul și au captivat lumea cu spectacole remarcabile, se vor desfășura pe ecran urmate de “The Show” (2021), „In Your Area” (2018) și o mulțime de alte melodii de succes, pentru a oferi fanilor de pe întreg mapamondul o experiență emoționantă, să îi facă să se simtă ca și cum ar fi la un concert live.

Cam atât momentan despre proiectele noi de pe Disney+. Vreau să vă mai spun că Disney + se va lansa oficial în Coreea de Sud și Taiwan pe 12 noiembrie  și în Hong Kong pe data de 16 noiembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.