optimize

Animația coreeană “Lookism” se va lansa pe Netflix în noiembrie

”Lookism”, una dintre lucrările principale de la Naver Webtoon, a fost adaptată pentru o animație originală Netflix.

Potrivit unui reprezentant din industria webcomic și platformei de streaming, versiunea de animație a „Lookism” va fi lansată foarte curând, mai exact pe data de 4 noiembrie 2022.

Și dacă vă întrebați ce este așa special la această veste, trebuie să vă zic că este pentru prima dată când un webtoon de la Naver este adaptat pentru o animație pe o platforma globală, în timp ce unele (webtoons) au fost transformate în seriale, precum producțiile „All of Us Are Dead” și „Sweet Home”, ambele lansate tot pe Netflix.

Am aflat că „Lookism” spune povestea unui băiat de liceu pe nume Park Hyeong-seok, care a fost agresat pentru că este supraponderal și considerat urât.Totuși se întâmpla un lucru surprinzător, într-o zi se trezește într-un alt corp. Devenind un om înalt și arătos, el își propune să trăiască o viață nouă și să realizeze ceea ce nu putea înainte.

Foto: Netflix

Webtoon-ul creat de Park Tae-jun a fost serializat din 2014, nu numai în Coreea, ci și pe platformele globale Naver în diferite limbi, inclusiv engleză, japoneză, chineză, franceză și thailandeză. A înregistrat aproximativ 602 milioane de vizualizări pe platforma cu versiunea în limba engleză și aproximativ 8,7 miliarde în total la nivel global, potrivit unui comunicat KoreaTimes.

Adaptarea animației a fost realizată de Studio Mir, care a participat anterior la producțiile de animație „DOTA: Dragon’s Blood” și „The Witcher: Nightmare of the Wolf”, care sunt și seriale originale Netflix.

Pe final, trebuie să vă mai spun că noua versiue a animației va include o melodie tematică originală a trupei de băieți K-pop ATEEZ.

A venit momentul să vă invit să vedeți primul teaser al animației lansat de Netflix.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.