Untitled

Kim Woo Bin este un livrator legendar și singura speranță pentru o peninsulă coreeană pustie, în serialul „Black Knight”

Netflix a lansat primele imagini cu personajul lui Kim Woo Bin din „Black Knight”!

Bazat pe un webtoon, acțiunea „Black Knight” are loc în 2071, unde poluarea a devenit atât de gravă încât oamenii nu pot supraviețui fără aparate respiratorii. Serialul spune povestea care se desfășoară în timp ce legendarul cavaler al livrărilor 5-8, care are abilități extraordinare de luptă, îl întâlnește pe refugiatul Sa Wol, care visează să devină cavaler al livrărilor pentru că ei sunt singura speranță a refugiaților. Pe măsură ce Coreea trece prin deșertificare, restul de 1% din umanitate s-a stratificat, iar cavalerii livratori au ajuns să joace un rol extrem de important în societate.

Kim Woo Bin va juca rolul legendarului cavaler al livrărilor 5-8, căruia nimeni nu i se poate opune. Song Seung Heon va prelua rolul ticălosului Ryu Seok, singurul fiu al președintelui grupului Chun Myung, Ryu Hae Jin, a cărui gelozie față de realizările tatălui său s-a transformat în cruzime vicioasă. Ryu Seok, care este obsedat de ideea de a-și demonstra de ce este capabil, în cele din urmă ajunge să se confrunte cu 5-8.

Kang You Seok îl va portretiza pe refugiatul Sa Wol, care este invidios pe legendarul 5-8 și hotărât să devină el însuși un cavaler al livrărilor. Esom va juca rolul lui Seol Ah, un senior al serviciilor secrete militare care are grijă de Sa Wol ca de familia sa și este salvatorul lui. Drama va fi regizată Jo Ui Seok, care are la activ filmele „Master”, „Cold Eyes” și „The World of Silence”.

„Black Knight” va avea premiera în al doilea trimestru al anului 2023, iar noi îl așteptăm cu mare nerăbdare.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.