Untitled

Suga și IU ar putea colabora din nou! Cum răspund reprezentanții BIGHIT MUSIC

Suga din BTS ar putea face echipă cu IU încă o dată pentru o viitoare melodie!

Pe 10 martie, SPOTV News a raportat că Suga de la BTS va lansa o nouă melodie în colaborare cu IU. Dacă informația se confirmă, aceasta va fi a doua colaborare dintre Suga și IU de la lansarea piesei „eight” a lui IU – produsă de Suga și unde cei doi au cântat împreună – în mai 2020.

La lansare, „eith” a avut o ascensiune fulminantă, ajungând cu rapiditate atât în topurile muzicale interne, cât și în topurile iTunes din întreaga lume și a înregistrat chiar o performanță deosebită. Mai exact, a reușit să ajungă pe locul 1 în toate topurile în timp real.

Ca răspuns la aceste informații, un reprezentant al companiei BIGHIT MUSIC a făcut următorul comentariu pe marginea informațiilor de mai sus: „Este greu de confirmat”.

Între timp, Suga se pregătește în prezent pentru următorul său turneu solo sub numele de Agust D, care începe în Statele Unite pe 26 aprilie, înainte de a se întoarce în Asia pentru a cânta în Indonezia, Thailanda, Singapore, Seul și Japonia. Ești încântat de posibila colaborare dintre Suga și IU?

Rămâneți aproape pentru mai multe actualizări!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.