Untitled

SE7EN și Lee Da Hae își anunță căsătoria după 8 ani de relație. Află când va avea loc nunta

SE7EN (세븐) și Lee Da Hae se căsătoresc în sfârșit!

Cele două vedete au început să se întâlnească în 2015 și și-au confirmat oficial relația un an mai târziu, respectiv în în 2016.

Pe 20 martie, ei au făcut însă un mega-anunț. Mai exact, aceștia și-au accesat conturile personale de Instagram pentru a împărtăși fanilor vești cea mare legată de căsătorie.

Scrisoarea lui SE7EN:

“Bună, aici este SE7EN.
2023 marchează 20 de ani de la debutul meu.
Cred că acest lucru nu ar fi fost posibil fără dragostea fanilor care îmi demonstrează în permanență un sprijin constant.
Sunt cu adevărat recunoscător pentru asta.

Astăzi, există o veste minunată pe care vreau să o împărtășesc mai întâi cu voi.

Mi-am stabilit căsătoria pe data 6 mai cu iubita mea, Lee Da Hae, care a fost alături de mine în suișurile și coborâșurile (vieții – n.r.) și m-a înconjurat mereu cu dragostea sa în ultimii opt ani.

De acum încolo, ca și cap de familie și ca soț, voi da dovadă de maturitate și de un simț mai mare al responsabilității.

Îmi exprim încă o dată recunoștința tuturor celor care mă susțin mereu și ne vom auzi din nou cu vești bune!!!

Mulțumesc”.

Lee Da Hae a scris, la rândul său, următoarele:

“Salutare tuturor~ Acesta este Lee Da Hae.

Întrucât avem o relație de opt ani, acest lucru s-ar putea să nu fie cu adevărat surprinzător, dar nu știu sigur de ce mă simt atât de timidă… M-am gândit mult cum să vă spun despre asta ^^;;

În luna mai, am stabilit că vom dezvolta relația noastră de lungă durată într-o căsătorie. Sunt încă mai obișnuită să-i spun <<iubitul meu>>, dar voi deveni o soție bună, care-i dă multă putere și este mai atentă cu această persoană, care m-a protejat până acum și mi-a adus doar fericire, și care acum va deveni partenerul meu de viață.

Cred că ne vom simți cu adevărat fericiți dacă ne putem căsători cu dragostea și binecuvântarea voastră, a tuturor.

De asemenea, voi răsplăti toată dragostea voastră în viitor, lăsând o impresie mai puternică prin felul în care joc, dar și ca soție!! Mulțumesc.”

Felicitări cuplului!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.