1679374188-jyj-02

Jaejoong și Junsu au filmat un pictorial pentru revista „Cosmopolitan”, pentru a marca cea de-a 20-a aniversare de la debut

Cântăreții Jaejoong (n. 26 ianuarie 1986) și Junsu (n. 15 decembrie 1986) au lansat un pictorial în care afișează un look extrem de sofisticat în revista „Cosmopolitan” Korea, pentru a marca cea de-a 20-a aniversare de la debutul lor.

Acest pictorial s-a concentrat pe captarea imaginii remarcabile a celor doi artiști, aceștia fiind surprinși într-o atmosferă extrem de sofisticată. În calitate de colegi de trupă care s-au aflat în armonie timp de mulți ani și care au dat dovadă de-a lungul timpului de o chimie perfectă, ei emană cu generozitate o aură unică și un farmec aparte, atrăgând toată admirația.

Când a fost întrebat cum s-a simțit la aniversarea a 20 de ani de la debut, Junsu (36 de ani) și-a amintit trecutul spunând: „După ce am ajuns până aici, se pare că s-au întâmplat multe lucruri. Am trecut prin toate acestea, dar mândria de a spune că am am făcut bine (în toată această perioadă – n.r.) le depășește pe toate. În vârstă de 37 de ani, Jaejoong și-a exprimat opinia legată de viitor, spunând: „Simt că deja a trecut atât de mult timp și, în același timp, cred că este și un moment bun pentru a avea încredere că mai sunt multe lucruri pe care le putem face în viitor.”

Jaejoong și Junsu sunt ambii artiști care au fost iubiți constant de fani, dar și de publicul larg, timp de 20 de ani, fiind considerați idoli legendari ai K-Pop-ului.

Jaejoong și-a exprimat recunoștința pentru acest lucru, spunând: „Este uimitor, dar mă simt bine. Datorită acestui lucru am încredere că pot încerca să fac mai multe lucruri în viitor”.

Întrebat despre planurile de viitor, Jaejoong a spus: „Dacă este timp anul acesta, m-am gândit că ar fi frumos să facem ceva împreună pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare”. Junsu a continuat, la rândul său, stârnind și mai mult nerăbdarea privind proiectul, spunând: „Cea de-a 20-a aniversare este un an cu adevărat semnificativ pentru noi, așa că nu îl vom lăsa să treacă. Sper că îl veți aștepta cu nerăbdare”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.