BddkXV_2f

Lee Dong Wook ne poartă înapoi în timp în viitoarea K-drama „Tale of the Nine-Tailed 1938”

tvN a lansat un nou poster al viitoarei K-drame “Tale of the Nine-Tailed 1938”, cu Lee Dong Wook, Kim Bum, Kim So Yeon și Ryu Kyung Soo, în rolurile principale, relatează site-ul MyDramaList.

După cum sugerează și titlul, “Tale of the Nine-Tailed 1938” este plasată în anul 1938.

Vulpea cu nouă cozi Lee Yeon (Lee Dong Wook) ajunge, prin intermediul unor circumstanțe neașteptate, să călătorească înapoi în anul 1938, în vremea când japonezii au condus Peninsula Coreeană. Acolo o reîntâlnește pe Ryu Hong Joo (Kim So Yeon), un spirit păzitor al unui munte din vest, care mai târziu – pentru a se integra în lumea ființelor umane – devine proprietarul unui restaurant de lux din Gyeongseong (nume vechi pentru Seul). Când Ryu Hong-Joo l-a întâlnit pentru prima dată pe Lee Yeon, a fost fascinată de el, dar nu l-a putut avea. Acum, îl reîntâlnește și se simte foarte entuziasmată din acest motiv.

Lee Yeon îl întâlnește și pe fratele său Lee Rang (Kim Bum). Din cauza unor circumstanțe neprevăzute, Lee Yeon dă din nou peste Cheon Moo Young (Ryu Kyung Soo), un spirit păzitor al unui munte din est, care obișnuia să fie în relații bune cu acest Gumiho. O anumită situație l-a determinat însă pe Cheon Mu-Young să devină ostil față de Lee Yeon. Acum, Lee Yeon este prins în trecut și se luptă să-și găsească drumul înapoi în viitor.

Majoritatea membrilor distribuției din sezonul 1 și-au reluat rolurile, în plus avându-i pe Kim So Yeon și Ryu Kyung Soo în sezonul 2 al mult-așteptatei drame.

Primul poster teaser al K-dramei îl înfățișează pe Lee Dong Wook stând cu spatele, înconjurat de o ceață

nu foarte densă, privind în lateral, iar în fundal se pot observa orașele trecute și viitoare din Gyeongseong (Seul). Ca de obicei, el poartă haine închise la culoare, iar posterul îți inspiră o atmosferă ciudată, sugerând astfel că ne putem aștepta la scene terifiante, desigur supranaturale, în noua dramă.

Scenariul serialului “Tale of the Nine-Tailed 1938” este scris de Han Woo Ri, iar Kang Shin Hyo și Jo Nam Hyung sunt regizorii dramei.

Episodul 1 din serial va fi lansat pe data de 6 mai. Mai multe știri despre difuzarea K-dramei urmează să apară pe platformele OTT.

Potrivit Asianwiki.com, serialul va fi difuzat de canalele tvNTVING sâmbăta și duminica de la ora 21:20.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.