1679877728-allkpop

Deserturi și băuturi pe care coreenii le cumpără PRIMAVARA

Primăvara este un anotimp atât de frumos, în primul rând din cauza florilor care apar, pomișorilor bogați plini de flori albe și roz, dar trebuie spus că este și mai uimitor într-o țară cum este Coreea de Sud. În afară de florile de cireș minunate care înfloresc în acest sezon, trebuie să vă amintesc că există băuturi și deserturi delicioase care arată și au un gust special, așa în ton cu acest anotimp.

Tinerii coreeni au remarcat că nu se găsesc atât de multe alimente cu tematică de primăvară anul acesta, în comparație cu anii precedenți, dar sunt câteva care sper eu să vă atragă atenția și vouă. În următoarele rânduri voi începe să vă arăt ce puteți alegere dacă ajungeți în Coreea de Sud primăvara.

  1. Hwajeon
Foto: Pinpoint Korea
Foto: Sesame Sprinkles

Hwajeon este o prăjitură cu flori (sau asemănătoare cu fursecurile) făcută din făină de orez lipicioasă, miere și petale comestibile din flori de sezon. Este adesea consumată în timpul festivalurilor Samjinnal, care anul acesta cade în data de 22 aprilie și cu ocazia sărbatorii pentru Ziua lui Buddha. Cu toate acestea, datorită frumuseții florilor, cu siguranță se potrivesc cu ocazia primăverii, prin urmare sunt foarte apreciate în această perioadă de toată lumea.

2. Băuturile de la Gongcha

Dacă vă întrebați ce este Gongcha, atunci trebuie să vă spun că acesta este un lant de localuri care a apărut inițial în Taiwan pentru ca mai apoi, în urma popularității de care s-a bucurat, să se extindă în mai multe țări. Poate nu știați, dar și coreeni iubesc băuturile lor așa că locațiile nu duc lipsă de clienți. Aici se servesc băuturi de tipul Bubble tea pe baza de ceai sau lapte. Am putea spune că orice sezon este unul numai bun pentru a bea Bubble Tea, dar cei de la Gongcha știu întotdeauna să țină pasul cu sezonul. Mai specific, localurile din Coreea de Sud recunoscute pentru specialitățile lor dulci cu căpșuni, așa că cum altfel ai petrece sezonul dacă nu cu aceste fructe roșii delicioase într-o băutură pe care efectiv nu o poți refuza?

Foto: Korea Herald
Foto: Twitter
Foto: Lee Seung Gi fiind imaginea Gongcha/ tryp96.wordpress.com

3. Deserturile de la Sulbing

Ați putea crede că aceste deserturi spectaculoase cu căpșuni poate fi mai potrivite cu ocazia Valentine’s Day, dar nu este cazul acum. Putem sărbători și venirea primăverii cu aceste varietăți de deserturi cu căpșuni! Sulbing este un magazin specializat care vinde Bingsu – celebra inghetata coreeană, dar , în această perioadă au și alte deserturi speciale si foarte aspectoase pentru a vă satisface pofta de dulce!

Foto: Sulbing Twitter
Foto: Foodpanda Korea

4. Specialitățile de la Starbucks

Dacă există un loc care nu dă greș niciodată în a avea cea mai delicioasă si aspectuasă gamă de deserturi și băuturi de sezon, acesta ar fi mod sigur Starbucks! Când ești în căutarea unei băuturi numai bună de servit primăvara, poți oricând să mergi la Starbucks și să nu fii dezamăgit. Nu numai că au băuturi cu căpșuni foarte drăguțe, dar tot în această perioadă au game speciale cu cele mai frumoase pahare și căni!

Foto: Starbucks Stories
Foto: Starbucks Stories
Foto: Starbucks Stories

5. Pâinicile de primăvară

De la aceeași marcă care a adus chiflele/pâinicile Pokemon și au devenit virale, cei de la Samlip scot mereu gustări delicioase! În perioada de primăvară fac deserturi speciale, cu umpluturi surprinzătoare. Produsele lor se găsesc în aproape orice magazin din Coreea de Sud!

Foto HaB Korea.net

Sper că v-am făcut poftă cu aceste sugestii drăguțe de primăvară. Vă doresc să vă bucurați foarte mult de această perioadă, să ieșiți din casă și să admirați pomișorii înfloriți și chiar să căutați și voi, prin oraș astfel de deserturi sau băuturi că sigur sunt și la noi în România.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.