optimize

Invitația la Cannes, entuziasm pentru actorul Song Joong-ki și colegii săi din distribuția filmului “Hopeless”

[Scenă din filmul „Hopeless”] Sursa: The Korea Times

„Hopeless” (2023), cunoscut și sub numele de „Hwaran”, este un film coreean despre un adolescent care vrea cu disperare să-și evadeze orașul natal plin de violență, dar cade treptat în mâinile unui mafiot.

Actorul Song Joong-ki și colegii săi din distribuție au spus că sunt fericiți să fie invitați la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, ce vor reprezenta filmul „Hopeless”, în secțiunea necompetitivă Un Certain Regard.

Un Certain Regard prezintă filme demne de remarcat și este considerat cel mai proeminent dintre secțiunile în afara competiției. „Mother” al regizorului Bong Joon-ho și „The Yellow Sea” al regizorului Na Hong-jin au fost proiectate la secțiunea Un Certain Regard în 2009 și, respectiv, 2010.

Actorul Song Joong-ki, care va participa pentru prima dată la Festivalul de Film de la Cannes, a spus că este onorat să-și prezinte proiectul pe scena globală. A jucat gratuit în filmul cu buget redus, însă al cărui succes este garantat.

„Sunt onorat și mândru că sunt invitat la Cannes. Hopeless este un film care a fost realizat cu pasiune pură și dăruire a tuturor celor implicați. Sunt încântat să îl vizionez cu publicul internațional și aștept cu nerăbdare să ne împărtășim gândurile și sentimente în legătură cu filmul”, a spus Song prin intermediul distribuitorului filmului, Plus M Entertainment.

Festivalul de anul acesta se desfășoară în perioada 16-27 mai. În „Hopeless”, Song joacă rolul lui Chi-gun, un subșef al unui grup criminal. Thrillerul, genul acțiune, urmărește povestea lui Yeon-gyu (Hong Xa-bin) care dorește să scape de realitățile dure ale vieții sale. El pășește în lumea crimei după ce l-a întâlnit pe Chi-geon.

Actorul în vârstă de 26 de ani a lăsat o impresie puternică apărând în mai multe scurtmetraje precum „On Leave” al regizorului Kim Kun-hwi (2017) și „Save Me” (2019) al regizorului Ku Ji-yoon, precum și în serialul TV „Duty After School” (2023).

„Sunt recunoscător că fac parte dintr-un film atât de grozav. Aș dori să le mulțumesc tuturor membrilor pentru munca depusă, una incredibilă”, a spus el.

[Poster al filmului „Hopeless”] Sursa: The Korea Times

„Hopeless” este realizat de regizorul Kim Chang-hoon, ale cărui titluri anterioare includ scurtmetrajul „Dance with My Mother” (2012).

“Să merg la Festivalul de Film de la Cannes este ceva la care am visat mereu. Abia aștept să fiu acolo”, a spus Kim.

Kim Hyoung-seo, cunoscută drept cântăreața de K-pop, BIBI, a spus că a rămas uluită de invitația de la Cannes. Ea a obținut rolul surorii lui Yeon-gyu, Ha-yan, printr-o audiție. Cântăreața și-a făcut o incursiune în actorie cu filmul de groază, „Whispering Corridors 6: The Humming”, în 2021.

„Hopeless” va ajunge în cinematografele locale în a doua jumătate a acestui an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.