maxresdefault

Festivalul de Film Cannes 2023: Filmul coreean “Cobweb” se vede în premieră! Jennie din BLACKPINK își face debutul cu “The Idol”

Avem noutăți despre Festivalul de Film de la Cannes din acest an. Pe lângă filmul “Hopless” cu care Song Joong-ki va participa în secțiunea necompetitivă Un Certain Regard, am mai aflat că și alte producții care ne interesează pe noi au fost invitate.

Foto: The Hollywood News

Tot la ediția din acest an Jennie din trupa kpop BLACKPINK își va face debutul în actorie, prin intermediul unei mini-serii numite “The Idol”

La începutul lunii aprilie, organizatorii celei de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes au anunțat că serialul/miniseria „ The Idol” a fost inclus în secțiunea – În Afara Competiției. La acel moment, agenția trupei BLACKPINK, YG Entertainment anunța că Jennie a fost invitată să participe la eveniment, dar participarea ei nu era încă decisă în mod clar. La câteva zile distanță, pe 11 mai, agentia YG anunța “Jennie va participa la Festivalul de Film de la Cannes, pe 22 mai”.

Foto: Jennie din trupa BLACKPINK /ZAPZEE

Despre producția în care apare Jennie din BLACKPINK, “The Idol”, se știe că a fost realizată de artistul The Weeknd și de Sam Levinson (cel care a realizat și “Euphoria”). Este un serial despre o cântăreață pop pe nume Jocelyn (interpretată de Lily-Rose Depp) care începe o poveste de dragoste cu liderul unui cult enigmatic, Tedros (interpretat de The Weeknd). În afară de Jennie, în producție mai apar: Troye Sivan, Susanna Son, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Eli Roth, Rachel Sennott, Hari Nef, Da’Vine Joy Randolph, Mike Dean, Ramsey și Hank Azaria.

Foto: Twitter

“The Idol” se va vedea, în premieră, la Cannes, iar în mod oficial se va lansa pe 4 iunie pe HBO max (6 episoade).

Vă invit acum să aruncați o privire la un scurt video.

Și am mai aflat că, tot în cadrul ediției din acest an, un alt film coreean se va vedea în premieră. Este vorba despre “Cobweb” care va fi proiectat pe 25 mai, în prezența distribuției filmului, din care face parte Krystal (cântăreață în trupa f(x)), celebrul Song Kang Ho, Im Soo Jung, Jeon Yeo Been și Oh Jung Se.

Anunțul organizatorilor despre proiecția filmului a venit de curând, cu câteva zile înainte de începerea festivalului. În consecință, Krystal va desfășura diversele activități programate, inclusiv conferințe de presă oficiale și evenimente pe covorul roșu, împreună cu regizorului filmului, Kim Ji Woon, având alături colegii actori din distribuție.

Foto: Soompi

Filmul “Cobweb” este descris ca o comedie neagră în care actorul Song Kang Ho (cunoscut mai ales din filmul foarte premiat “Parasite”) jucă rolul unui regizor de film obsesiv care se confruntă cu mai multe situații. Acțiunea este plasată în anii 1970, iar acest regizor se luptă să-și termine noul film, conducând o distribuție plină de stele care îi include pe actorii Im Soo Jung, Jeon Yeo Been, Krystal (f(x)) și Oh Jung Se.

Despre vestea apariției la Festivalul de Film de la Cannes 2023, Krystal a făcut o declarație plină de entuziasm:

Sunt foarte fericită și onorată să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, care a fost pur și simplu un vis de la începutul carierei mele de actor. „Cobweb” este un proiect de care mi-a plăcut atât de mult, încât să merg pe platourile de filmare mi-a făcut inima să bată atât de puternic. Sper că mulți spectatori vor vedea și se vor bucura de acest film. De moment ce am fost invitată la Cannes, mă voi pregăti și voi învăța cu sârguință, să arăt mai multe îmbunătățiri.

Cea de-a76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes se desfășoară în perioada 16-27 mai 2023 .




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.