Z84rgq_2f

Povestea din spatele serialului Netflix “Mask Girl”

Serialul Netflix „Mask Girl” spune o poveste tragică și ironică, cu personaje eronate ale căror alegeri proaste duc la consecințe catastrofale pentru a explora complexitățile naturii umane, a declarat miercuri regizorul său.

Thrillerul polițist se bazează pe webtoon-ul eponim al scriitoarei Maemi și al ilustratorului Hee Se. Kim Mo-mi, office worker, care crede că nu este suficient de „frumoasă” și care iese în lumina lunii ca o personalitate mascată a internetului pentru a-și îndeplini visul de a fi în lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, se confruntă cu o serie de evenimente nefaste și primește o intervenție chirurgicală plastică pentru a-și ascunde identitatea.

Povestea ei epică este descrisă de trei actori – debutantul Lee Han-byeol pentru Mo-mi înainte de operația ei plastică, cântăreața și actorul Nana pentru Mo-mi după operație și veteranul Go Hyun-jung pentru Mo-mi după ce a petrecut câteva decenii în temniță.

„Mask Girl” s-a clasat pe locul 2 în topul emisiunilor TV non-engleze de pe Netflix săptămâna trecută, înregistrând 2,8 milioane de vizualizări în trei zile de la lansarea sa vineri.

Într-un interviu media de grup, regizorul și scriitorul Kim Yong-ho a spus că „Mask Girl” nu se ocupă doar de lookism în societatea coreeană, ci se adâncește și în natura umană complicată prin narațiunile bogate ale diferitelor sale personaje.

„M-am gândit mai întâi că webtoon-ul original a luat o problemă cu lookism, dar tema de bază a tratat o temă mai universală a dualității și duplexității naturii umane”, a spus Kim. „Cred că felul în care este percepută frumusețea poate varia în funcție de perspective diferite.”

În timp ce Kim Mo-mi este protagonista principală, unele episoade sunt dedicate altor personaje, cum ar fi Ju Oh-Nam (Ahn Jae-hong), colegul ei care devine victima unui caz de crimă și Kim Kyung-ja ( Yeom Hye-ran), și mama lui care pune la cale un plan de răzbunare elaborat.

Regizorul a spus că fiecare episod spune povestea lui Kim Mo-mi cu diferite fețe și oameni din jurul ei pentru a arăta procesul de transformare a personajelor.

„Acești oameni s-au născut așa? Am vrut să arăt călătoria”, a spus Kim. “Transformarea lui Mo-mi a fost doar problema ei? Dar Joo Oh-nam? Am vrut să fac lumină asupra motivațiilor lor și să le spun poveștile, în loc să mă concentrez doar pe acțiunile lor.”

Una dintre provocările proiectului a fost găsirea actorilor potriviți pentru Mo-mi în diferite faze ale vieții ei.

Noul venit Lee a fost selectat dintre 1.000 de candidați și a trecut prin sesiuni intensive de antrenament fizic și de dans. Go, care a preluat în mare parte roluri principale, a acceptat ca personajul trei în unu să aibă o nouă experiență, a spus el.

„Am vrut ca ei să se simtă atât ca o singură persoană, cât și ca personaje diferite. Am crezut că Mo-mi se va transforma într-o personalitate diferită după crimă și va suferi noi schimbări după ce am petrecut câteva decenii în închisoare. Așa că am decis să selectez trei actori pentru personaj, ” el a spus.

Kim, cunoscut pentru thrillerul polițist din 2020 „Beasts Clawing at Straws”, a spus că este atras în mod natural de poveștile care pun un ochi neclintit asupra naturii umane complicate, deoarece oamenii au atât bine, cât și rău în ele.

„Este confuz dacă viața lui Mo-mi la locul de muncă este reală sau viața din spatele măștii este reală. Deoarece sunt și o persoană ambiguă, mă interesează acest tip de personaje.” 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.