Untitled

Încă un cuplu la orizont! Actorii Lee Chae Min și Ryu Da In au confirmat că se întâlnesc

Co-starurile din „Crash Course in Romance” Lee Chae Min (이채민) și Ryu Da In (류다인), ambii în vârstă de 23 de ani, se întâlnesc!

Vâlvă mare pe rețelele de socializare în urma unui videoclip apărut pe 24 martie, ai cărui protagoniști erau două persoane despre care se presupunea că sunt Lee Chae Min (n. 15 septembrie 2000) și Ryu Da In (n. 29 septembrie 2000) plimbându-se afectuoși pe stradă, relatează sooompi.com.

În clip, Lee Chae Min este văzut oferindu-i jacheta lui Ryu Da In și ținându-i geanta acesteia.

Pentru a pune parcă și mai multe paie pe foc, în aceeași zi, atât Lee Chae Min, cât și Ryu Da In au accesat conturile lor de Instagram, unde au postat fotografii cu ei îmbrați aceleași ținute cu care au fost surprinși în video-ul care a încins spiritele.

Drept urmare, speculațiile nu au întârziat să apară. În urma acestora, atât agenția GOLDMEDALIST a lui Lee Chae Min, cât și agenția Aground a lui Ryu Da In au confirmat relația dintre cei doi, afirmând: „Lee Chae Min și Ryu Da In și-au început inițial relația ca și colegi și acum încep să cunoască unul pe altul, având sentimente pozitive. Vă solicităm sprijinul susținut.”

Lee Chae Min și Ryu Da In au jucat ambii în drama de succes din 2023 „Crash Course in Romance”. Recent, Ryu Da In a apărut în serialul TVING „Pyramid Game”, în timp ce Lee Chae Min se pregătește pentru lansarea noului său serial Netflix „Hierarchy”.

Felicitări cuplului!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.