Ji-Sung-01

„Connection”, un thriller polițist cu Ji Sung în roul principal. Ce spune actorul despre noul său proiect

Următoarea dramă SBS „Connection” a lansat noi fotografii cu Ji Sung!

„Connection” este un nou thriller polițist cu Ji Sung în rolul lui Jang Jae Kyung, un detectiv respectat care este asul unității de narcotice. Jeon Mi Do va juca rolul lui Oh Yoon Jin, un reporter care lucrează la un ziar local.

Drama este o colaborare între regizorul Lee Tae Gon și scriitorul Lee Hyun, care au lucrat anterior împreună pentru „Diary of a Prosecutor” de la JTBC.

Ji Sung joacă rolul detectivului Jang Jae Kyung, liderul echipei de narcotice de la secția de poliție Anhyun, care este respectat de juniorii săi și văzut ca o persoană de încredere de seniorii din cadrul secției de poliție.

Fotografiile recent lansate îl prezintă pe Jang Jae Kyung fiind promovat la funcția de inspector pentru performanța sa remarcabilă în ceea ce privește prinderea criminalilor. Îmbrăcat frumos în uniforma sa de poliție, Jang Jae Kyung primește o insignă care simbolizează numirea sa ca inspector de poliție.

Jang Jae Kyung se bucură de întreaga atenție a colegilor săi și îi salută cu hotărâre pe seniorii și juniorii care îl aplaudă.

Legat de acest proiect, Ji Sung a declarat: „Cred că ar fi minunat dacă în timp ce te uiți la drama te gândești la lupta lui Jang Jae Kyung și la cauza principală a diferitelor acțiuni pe care le va întreprinde atunci când se implica într-un incident.” El a adăugat: „Actorii și personalul filmează fiecare scenă cu mare grijă, așa că vă rugăm să manifestați mult interes (fațăn de serial – n.r.).”

„Connection” va avea premiera pe 24 mai, la ora 22:00. KST. Rămâneţi aproape!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.