20240707064838_ATEEZ-Nayeon-TXT

ATEEZ, Nayeon de la TWICE, TXT, SEVENTEEN, ILLIT, BTS și alții ocupă primele locuri în topul Billboard World Albums Chart

 

Billboard a publicat clasamentul World Albums pentru săptămâna care s-a încheiat pe 6 iulie!

GOLDEN HOUR : Part.1” al lui ATEEZ, care a petrecut anterior două săptămâni pe locul 1, a revenit în fruntea clasamentului în cea de-a patra săptămână. Pe lângă faptul că a petrecut a treia săptămână neconsecutivă pe locul 1 în clasamentul World Albums, mini albumul a petrecut și a patra săptămână consecutivă în top 100 Billboard 200, unde s-a clasat pe locul 93.

Noul mini-album solo al lui Nayeon de la TWICE, “NA“, care a debutat săptămâna trecută pe locul 1 în clasamentul World Albums, a rămas pe locul 2 în a doua sa săptămână în clasament. EP-ul a petrecut, de asemenea, o a doua săptămână consecutivă pe Billboard 200, făcând din Nayeon prima solistă K-pop din istorie care a clasat două albume diferite pentru mai multe săptămâni.

minisode 3: TOMORROW” al trupei  TXT  s-a menținut pe locul 5 în cea de-a 13-a săptămână consecutivă în topul World Albums, iar  “17 IS RIGHT HERE” al trupei SEVENTEEN  s-a menținut pe locul 7 în cea de-a noua săptămână în top.

Între timp, mini-albumul de debut al trupei ILLIT, “SUPER REAL ME“, a urcat din nou pe locul 8 în cea de-a 14-a săptămână în clasament.

Albumul de debut solo al lui Jimin de laBTS, “FACE“, a urcat pe locul 9 în cea de-a 60-a săptămână în clasament, în timp ce albumul antologic 2022 al BTS, “Proof“, s-a clasat pe locul 10 în cea de-a 107-a săptămână.

Get Up” de la NewJeans a urcat pe locul 12 în cea de-a 49-a săptămână în clasament, iar “Armageddon” de la aespa a ocupat locul 13 în cea de-a cincea săptămână.

Piesa “ORANGE BLOOD” a lui ENHYPEN a urcat pe locul 14 în cea de-a 32-a săptămână în top, iar piesa “ROCK-STAR” a lui Stray Kids a completat top 15 în cea de-a 33-a săptămână.

Felicitări tuturor artiștilor!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.