Jung Yong Hwa, liderul CNBLUE, va aparea intr-un film 4D chinezesc

De curand a fost dezvaluit faptul ca Jung Yong Hwa, din CNBLUE, va reveni ca actor pe marele ecran, de data aceasta in rolul unui bucatar. Potrivit site-ului kpopfighting.com, costul mare al productiei se va indrepta spre filmarile 4D si va fi o colaborare intre Hong Kong si Emperor Motion Pictures, cu un buget destul de ridicat de 46 miliarde de won sau mai bine zis 38,5 milioane de dolari.

12439162_1728881847349178_2086694005559607875_n

Se doreste ca acest film sa fie o combinatie de mai multe genuri, respectiv: actiune, drama, comedie, dar are si o tema culinara pentru a oferi publicului o noua experienta de divertisment. Cel care interpreteaza rolul principal al bucatarului este Nicholas Tse, un top star din Hong Kong, in alte roluri aparand actori celebri din China, cum ar fi  Ge You si Tiffany Tang.

Fanii sunt foarte nerabdatori in privinta revenirii lui Jung Yong Hwa, la doi ani de cand a jucat in drama marca tvN “The Three Musketeers”. In plus, artistul are o mare comunitate de fani in China, acest lucru datorandu-se aparitiilor sale TV, mai cu seama din cauza rolului pe care acesta l-a avut in drama “You’re Beautiful”.

De curand Yong Hwa a fost oaspete la mai multe emisiuni din China, inclusiv in versiunea chinezeasca a emisiunii “Please Take Care of My Refrigerator”, si a mai avut un pictorial in revista de moda Elle China. Intre timp Yong Hwa si trupa CNBLUE si-au anuntat revenirea luna viitoare, cu un nou album.

Traducere: Daniela Coman




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.