Hwang Jung-Eum si Ryoo Joon-Yeol, impreuna in “Lucky Romance”

Am inceput sa vad “Lucky Romance/운빨로맨스” din plictiseala, intr-o zi in care aveam chef de un serial coreean (culmea, insa, de niciunul din cele 10 deja incepute!). Nu am vrut sa stiu cum este cotat si nici la al catelea episod a ajuns. Ca de obicei, am dat “Play” bazandu-ma doar pe instinct. Faptul ca sase episoade, cate am gasit in limba engleza pe net, le-am “devorat” fara pauza nu m-a surprins deloc. Stiam de la bun inceput ca am s-o regasesc in serial pe Hwang Jung-Eum, o actrita tare draga sufletului meu, insa cam la asta se limitau informatiile mele despre aceasta drama. Sa fi fost vocea inconfundabila a lui Lee Soo-Hyuk care m-a facut sa nu ma mai dezlipesc de laptop, statura lui atletica sau faptul ca ma asteptam mereu sa se transforme intr-un vampir la fel de ghipes cum il stiam, dar foarte sangeros? Fie vorba intre noi, trecerea de la rolul din “Scholar Who Walks the Night” la atragatorul Choi Gun-Wook (rolul sau din “Lucky Romance”), un tenismen recunoscut la nivel international, mi se pare geniala. Multe au fost momentele in care inima mea a inclina spre el si nu spre actorul principal din aceasta drama Ryoo Joon-Yeol, care ii da viata lui Soo-Ho in serial. Cu 16 episoade confirmate, serialul scris de Kim Dal-Nim si regizat de Kim Kyung-Hee este difuzat in Coreea de canalul MBC, in fiecare marti si miercuri de la ora 22:00.

In centrul povestii sta Bo-Nui (Hwang Jung-Eum), o tanara pentru care norocul si ghinionul au niste valente cu totul speciale in viata. Cum viata nu a fost deloc blanda cu ea, Bo-Nui este obligata sa aiba mai multe joburi part-time pentru a strange banii necesari supravietuiri dar, mai ales, pentru a achita facturile de spitalizare ale surorii ei mai mici, Bo-Ra (Kim Ji-Min), care se afla in coma de doi ani din cauza unui accident de masina. Bo-Ra este singura ruda de sange aflata in viata a lui Bo-Nui, parintii fetelor pierzandu-si viata in urma cu ceva timp tot intr-un accident de masina. Intamplarile nefericite din viata ei au facut-o pe Bo-Nui sa devina o persoana care crede cu tarie in prezicatori si in faptul ca este o persoana ghinionista. Acest lucru s-a accentat mai ales ca urmare a unei intalniri stranii avute intr-un moment de disperare acuta, in vreme ce umbla aiurea pe strazi, cautand o solutie pentru achitarea facturilor de spitalizare ale surorii ei. Atunci a dat peste Goo-Shin (Kim Jong-Goo), un prezicator care i-a spus ca ii cunoaste situatia si ca toate lucrurile care li se intampla celor din jurul sau au legatura cu soarta sa. Mai mult, prezicatorul i-a spus ca daca vrea sa-si salveze sora trebuie sa efectueze un ritual specific. Faptul ca in urma acelui ritual sora sa si-a revenit din stopul cardiac in care intrase i-a intarit si mai mult convingerea in astfel de practici. Bo-Nui a primit insa o alta “palma” de la viata cand doctorii i-au spus ca ar fi bine sa renunte la ideea ca Bo-Ra se va mai trezi vreodata din coma si sa o ia acasa (sa o externeze din spital). Ea a apelat atunci la acelasi prezicator, care i-a spus ca exista o modalitate de a-si salva sora, si anume sa aiba o aventura de o noapte cu un barbat nascut in anul 1986 – in zodia Tigrului. Din acest moment incepe toata nebunia!

Printr-un joc al sortii, ea va ajunge sa il cunoasca pe Soo-Ho (Ryoo Joon-Yeol), CEO-ul companiei de jocuri Zeze. Frumos, bogat si foarte arogant, acesta o va trata initial cu superioritate pe eroina noastra. Cum “de ce ti-e scris, de aia nu scapi”, Soo-Ho va continua sa dea peste ea in diverse situatii ciudate dar deosebit de amuzante pentru ca, in cele din urma, sa o angajeze temporar in propria companie. Unde mai pui ca frumosul CEO este nascut (ati ghicit!) chiar in 1986, anul Tigrului. Cand in poveste apare si Lee Soo-Hyuk (Choi Gun-Wook), un prieten din copilarie al lui Bo-Nui, lucrurile se precipita un pic. Si pentru ca “reteta” sa fie completa iar intriga si mai “spumoasa”, celor trei personaje li se alatura si frumoasa Lee Chung-Ah (Han Seol-Hee in serial), care il tulbura pe Soo-Ho cu o poveste de dragoste din tinerete neimplinita. Pe langa actorii mentionati, trebuie neaparat sa ii vedeti pe Jung Sang-Hoon (Han Ryang-Ha in serial), Na Young-Hee (Yang Hee-Ae in serial) si Lee Cho-Hee (Lee Dal-Nim in serial). Restul actorilor din distributia dramei nu sunt nici ei mai prejos. Din contra! Cunoscutii si indragitii Kim Sang-Ho si Jung In-Gi se afla printre ei. (한 사랑)

Stiati ca:
• “Lucky Romance/운빨로맨스” a luat locul dramei “Goodbye Mr. Black” si va fi urmata, incepand din luna iulie, de”W”;
• Serialul are la baza webcomic-ul “Woonbbalromaenseu” al lui Kim Dal-Nim (publicat in 2014 cu ajutorul site-ului comic.naver.com/webtoon/);
• Prima lectură a script-ului a avut loc pe 6 aprilie 2016, la Stația de radiodifuziune a MBC din Sangam, Coreea de Sud.

Sursa text: http://asianwiki.com

Sursa foto: http://www.koreandrama.org

  Lucky-Romance5 Lucky-Romance6 Lucky-Romance8Lucky-Romance7Lucky-Romance-03

      Lucky-Romance-Poster3




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.