Tomorrow-With-You-Poster2

“Tomorrow With You” -despre viata si calatorii in timp

Astazi are premiera un serial foarte asteptat atat de mine cat si de alti fani. Este vorba de drama  내일 그대와 / “Tomorrow With You”  cu Lee Je Hoon si Shin Min Ah in rolurile principale. Acesta va fi genul fantastic, romantic si va pune in vedere din nou calatoriile in timp. Va avea 16 episoade (ce urmeaza sa fie confirmate) si va putea fi urmarit pe postul  tvN in fiecare vineri si sambata de la ora 20:00 (ora coreeana). “Tomorrow With You” este proiectul regizorului  Yoo Je Won, iar scenariul poarta semnatura  lui Heo Sung Hye.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poveste

Aceasta drama este 100% pre-produsa, o practica care a inceput sa prinda tot mai mult avant in randul serialelor pe care le vedem anul acesta. Filmarile au inceput pe 5 septembrie 2016 si s-au incheiat in ianuarie 2017.

“Tomorrow With You” va spune povestea unui calator in timp si a sotiei lui. Yoo So Joon, rol interpretat de Lee Je Hoon este CEO la o companie imobiliara. El poseda o abilitate speciala si anume, poate sa faca calatorii in timp prin intermediul unui metrou. Song Ma Rin  este personajul pe care Shin Min Ah il va interpreta. Aceasta este sotia lui Yoo So Joon si lucreaza ca fotograf.

Yoo So Joon are posibilitatea sa isi vada viitorul si acesta nu este tocmai favorabil asa ca ia o decizie importanta la un moment dat. El se hotaraste sa se casatoreasca cu Ma Rin  pentru a evita destinul mizerabil care il astepta pe viitor. Cu trecerea timpului el descopera tot mai mult persoana cu care s-a casatorit si invata sa o iubeasca dezinteresat.

Distributie:

Distributie principala:

Lee Je Hoon – Yoo So Joon
Shin Min Ah – Song Ma Rin
Kim Ye Won – Lee Gun Sook
Chae Dong Hyun – Hwang Bi Seo

Alti actori:

Kang Ki Doong – Kang Ki Doong
Park Joo Hee – Shin Se Young
Baek Hyun Jin – Kim Yong Jin

Oh Kwang Rok – Shin Sung Gyoo
Lee Jung Eun – Cha Boo Shim
Jo Han Chul – Soo Shik
Shim Wan Joon – Kang So Jang

Lee Ah Rin – Shin Bi
Kim Seung Hoon – Hwang Sang Moo
Lee Bong Ryung – Oh Soo Ri

Lee Je Hoon este un actor destul de cunoscut, mai ales din cea mai recenta drama a sa “Signal”. El  mai poate fi vazut si in alte roluri in drame ca: “Secret Door” (SBS/ 2014),”Fashion King” (SBS/2012),“Three Sisters”(SBS/2010). Desigur a jucat si in filme ca:“Park Yeol”(2017),“Phantom Detective”(2016),“My Paparotti”(2013),“An Ethics Lesson” (2013),”Ghost Sweepers” (2012), “Architecture 101” (2012), “The Front Line”(2011),“Bleak Night”(2011), “Finding Mr. Destiny”(2010), “Be With Me” (2010).

Shin Min Ah este o actrita foarte iubita si apreciata  de foarte multi fani. Ea a aparut in roluri memorabile in drame ca: “Oh My Venus” (KBS2 / 2015-2016), ”Arang and the Magistrate” (MBC / 2012), “My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox”(SBS / 2010),”The Lucifer”(KBS2 / 2007), “A Love to Kill” (KBS2 / 2005), “Punch” (SBS / 2003), ”Beautiful Days” (SBS / 2001).  O puteti vedea si in filme precum: “My Love, My Bride (2014), “Gyeongju” (2014), “A Million” (2009), “Sisters on the Road” (2009),”The Naked Kitchen”(2009).

     Curiozitati:

  • Actorii Han Ji Min si Lee Min Ki  au fost primele optiuni ale echipei de productie pentru rolurile protagonistilor dar acestia au refuzat oferta primita.
  • “Tomorrow With You” va lua locul ocupat anterior de drama “Goblin” difuzata de tvN.

Pana sa apara primul episod va invit sa urmariti aici cateva filmulete:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=OGTqo7IkXuA

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=9J8Vy7LkE0w

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=k5X9zvZtO0c

Trailer 4: https://www.youtube.com/watch?v=xJwgI59bzRA

Cam atat am avut de spus despre aceasta noua drama. Eu sper ca v-am facut curiosi si o sa va uitati de acum in colo la ea. Eu ma duc sa imi pregatesc floricele pentru ca prevad ca primul episod va fi foarte amuzant si dragut in aceeasi masura. Abia astept sa descopar acest nou cuplu.

Vizionare placuta!

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com

Autor: Daniela Coman

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.