Hyun Bin, despre viata de actor: “As vrea sa pot face lucruri minore, fara sa ma ingrijorez de privirile din jurul meu”

Actorul Hyun Bin/현빈, care este in prezent foarte ocupat in a-si promova noul sau film “Cooperation” (cunoscut, de asemenea, drept “Confidential Assignment”), si-a facut un pic de timp pentru a vorbi despre presiunea care vine odata cu atentia publica.

Potrivit site-ului soompi.com, in timpul unui interviu pentru filmul sau, el a reflectat asupra responsabilitatii de a fi actor, spunand: “Cred ca este important pentru actori cum isi construiesc imaginea publica. Dar un actor nu este ca un functionar public ales. Un actor este o celebritate”. Hyun Bin si-a continuat afirmatiile, subliiniind aceasta idee: “Un actor nu este cineva votat de popor, este doar cineva care este faimos. Nu cred ca noi ar trebui sa fim perfecti si sa ne asumam responsabilitatea pentru faptele noastre, din moment ce sunt persoane tinere care se uita la noi si ne iau drept modele, nu cred insa nici ca putem spune ca nu avem nicio responsabilitate.”

Gandindu-se la rutina vietii de zi cu zi ca actor, el a marturisit: “Sunt momente in care mi-as dori sa traiesc asa cum vreau. Cand nu am un rol la care sa lucrez, au existat momente cand am mancat ce am vrut si am facut ce am vrut. Inainte, au existat momente cand am vrut sa-mi traiesc viata dupa bunul meu plac, in loc sa urmez modelul/ pattern-ul stabilit ca actor, dar in aceste zile am devenit atat de obisnuit sa-mi traiesc viata desemnata ca actor incat a devenit inconfortabil sa ma gandesc la ceva diferit. Atunci cand ma simt asa, sunt un pic trist”.

Actorul a vorbit deschis despre ceea ce si-ar dori sa faca, raspunzand sincer intrebarilor jurnalistilor: “Vreau doar sa fac lucruri minore, banale. Nu stiu daca a fi actor este o profesie buna, dar din moment ce este o profesie specifica, exista multe lucruri marunte de zi cu zi pe care noi nu ajungem sa le facem.”

Cand a fost intrebat daca unul dintre aceste lucruri este sa mearga la o intalnire cu prietena sa, actrita Kang Sora, el a raspuns: “In ceea ce priveste o intalnire, in loc de acum, cred ca as prefer sa fac acest lucru mai tarziu.” Actorul a continuat insa: “In momentul de fata, as vrea sa fac lucruri confortabile (simple – n.r.). Lucruri minore. Lucruri pe care sa le pot face fara sa ma ingrijorez de privirile din jurul meu”. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.