Man-to-Man-Poster-3

Drama “Man To Man” aduce actiune si mister cu Park Hae Jin si Park Sung Woong

Astazi are premiera  un alt serial care se preconizeaza ca ne va aduce buna dispozitie in fiecare zi de vineri si sambata. Este vorba despre “Man to Man”/“맨투맨”, noua drama de weekend de la postul coreean jTBC, care va fi difuzata incepand de astazi de la ora 23:00 (ora coreeana).

“Man to man” se incadreaza in genul actiune, thriller si romantic, serialul urmand sa aiba 16 episoade, in prin-plan fiind actorii Park Sung Woong, Park Hae Jin si Kim Min Jung. Aceasta drama este “opera” companiilor de productie Drama House si Mountain Movement Story, avandu-i ca producatori pe Park Joon Seo si Hwang Ji Sun si regizori pe Lee Chang Min, Kim Sang Ho. Scenariul porta semnatura lui  Kim Won Suk.

Poveste

“Man to Man “ este o drama complet pre-produsa, o abordare care a inceput sa “prinda” din ce in ce mai mult zilele acestea.  Filmarile au inceput in octombrie 2016 si s-au incheiat pe 6 martie  2017. Aceasta drama va fi difuzata special de postul coreean jTBC pentru a sarbatori cea de a V-a aniversare a postului. Mentionam ca jTBC este un canal prin cablu si nu unul din cele 3 mai importante canale de difuzare coreene si pentru el oamenii trebuie sa plateasca.

Yeo Woon Kwang, rol pe care  Park Sung Woong il interpreteaza, este o persoana foarte cunoscuta. Pentru acest motiv  dintr-o data el are nevoie de un  bodyguard, asa ca il angajeaza pe Kim Sul Woo (Park Hae Jin). Se intampla ca aceasta persoana sa fie  complet diferita. A fost antrenat in brigada speciala de investigatii si  pare a fi  un barbat inchis si misterios, dar cu foarte multe talente ascunse.

Drama pune in prim-plan intamplarile prin care cei doi sunt nevoiti sa treaca, amuzante sau nu, si va surprinde relatia apropiata care se creaza intre superstar si garda sa de corp. Ce vor avea cei voi de infruntat si cum bodyguard-ul va salva vedeta ramane sa descoperim noi pe parcursul episoadelor din aceasta drama.

Distributie:

Distributie principala:

Park Hae Jin – Kim Sul Woo
Kim Min Jung –  Cha Do Ha
Park Sung Woong – Yeo Woon Kwang
Yun Jung Hoon – Mo Seung Jae
Chae Jung Ahn – Song Mi Eun
Jung Man Shik – Lee Dong Hyun

Alti actori:

Jang Hyun Sung – Jang Tae Ho

Kang Shin Il as Im Suk Hoon

Lee Shi Un -Ji Se Hoon
Oh Hee Joon – Yang Sang Shik
Han Ji Sun (한지선) – Choi Sul Ah

Lee Ah Jin – Son Jung Hye

Kim Byung Se – Cha Myung Suk
Kim Bo Mi -Park Song Yi

Chun Ho Jin -avocatul Baek
Tae In Ho – Seo Ki Chul
Oh Na Ra – Sharon Kim
Moon Jae Won – Seful Yong
David Mcinnis – Petrov (ofiterul rus)
Shin Joo Ah – Pi Eun Soo
Kim Hyun Jin – asistentul  Jang
Han Jin Seon (한진선) – coordonatorul Choi
Na Kwang Hoon
Yoon Seo Hyun

Aparitii speciale:

Song Joong Ki – asistentul directorului
Nam Goong Min

Park Hae Jin este un actor foarte talentat, dar putin cam subapreciat dupa parerea mea, care de data aceasta se intoarce intr-un rol diferit de ceea ce a incercat el pana acum. Sigur va este cunoscut datorita unor seriale precum: “Cheese in the Trap” (tvN/2016), “Bad Guys” (OCN/2014), “Doctor Stranger“ (SBS/2014), “My Love From the Star” (SBS/2013-2014), ”Seo-Young, My Daughter” (KBS2/2012-2013), ”Hot Blood” (KBS2/2009), ”East of Eden”(MBC/2008), ”Heaven and Earth”(KBS/2007) sau ”Famous Chil Princesses” (KBS2/2006).

Park Sung Woong este un actor cu o cariera impresionanta, atat pe plan cinematografic, cat si in cadrul industriei serialelor coreene. Il veti recunoaste daca ati urmarit seriale ca: “Remember” (SBS/2015-2016), ”Hide Identity” (tvN/ 2015), ”She is Wow” (tvN/2013), ”Bridal Mask”  (KBS2/2012), ”Glory Jane” (KBS2/2011), ”Birdie Buddy” (tvN/2011), ”Gye-Baek” (MBC/2011), “Bread, Love and Dreams” (KBS2/2010), ”Hilarious Housewives” (MBC/2009), ”Cain and Abel”(SBS/2009), ”East of Eden” (MBC/2008) sau ”A Happy Woman” (KBS2/2007).

Kim Min Jung este o actrita cunoscuta din aparitiile in seriale “The Merchant: Gaekju 2015” (KBS2/2015-2016), “Gap Dong” (tvN/2014), “The 3rd Hospital” (tvN/2012), ”The Thorn Birds”  (KBS2/2011), ”Strike Love” (MBC/2009), “New Heart” (MBC/2007) sau ”Stranger Than Paradise”  (SBS/2006).

Curiozitati:

  • Drama “Man to Man” va lua locul serialului difuzat anterior de jTBC,Strong Woman Do Bong-Soon“.
  • Filmarile s-au desfasurat in mai multe locatii, una din ele fiind si vecina noastra, Ungaria. Mai exact in Budapesta,  actorii au filmat cateva scene  in noiembrie anul trecut.

Pana apare primul episod, va invit sa va faceti o idee urmarind cateva filmulete aici:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=Q8mzICcSQAM

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=4imQsK3NPuc

Trailer3: https://www.youtube.com/watch?v=Rza8UFA9xUs

Trailer 4: https://www.youtube.com/watch?v=gN0mL6jmPNw

Speram ca am reusit sa va facem curiosi si o sa ii dati o sansa acestui serial. Noi am incredere ca va fi o productie buna si abia asteptam sa vedem interactiunea dintre cei 2 actori.

Vizionare placuta!

 

 

  

Autor: Daniela Coman 

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.