strong-woman-do-bong-soon14

Park Hyung Sik vorbeste despre Park Bo Young si “Strong Woman Do Bong Soon“

Intr-un interviu recent, actorul Park Hyung Sik a spus ceea ce fanii productiei “Strong Woman Do Bong Soon “ au vrut sa auda. “Mi-a placut cu adevarat Park Bo Young.  Este asa de atragatoare. Ea a fost intradevar Do Bong Soon si din acest motiv eu am iubit-o. Si am vrut sa o iubesc mai mult dar drama din pacate s-a terminat”, a declarat actorul, exprimand astfel afectiunea nesfarsita pentru partenera sa din drama, Park Bo Young.

Cand a fost intrebat de ce a ales sa lucreze la  drama “Strong Woman Do Bong Soon”, Park Hyung Sik a dezvaluit ca a fost atras de caracterul fermecator al personajului Ahn Min Hyuk, dar si de partenera sa, Park Bo Young. “Am simtit ca ar fi o prostie din partea mea sa spun <<Nu>> unui astfel de proiect. Si apoi am aflat ca perechea mea ar fi actrita Park Bo Young si in acel moment  m-am decis ca trebuie sa fac acest proiect. Toata lumea din jurul meu a fost foarte geloasa”, marturiseste Hyung Sik.

Chimia dintre cei doi a fost mai mult decat vizibila si astfel toate scenele romantice au iesit perfect, inclusiv scenele ce implicau sarutul, care parca ar fi fost facute de un cuplu real. Acest aspect i-a facut pe foarte multi sa se intrebe daca cei doi se intalneau cu adevarat si in realitate. Ca un raspuns parca la intrebarile fanilor, Park Hyung Sik a precizat: “Park Bo Young este o experta la scenele mai dulci si romantice si de asemenea este experta la scenele  sace implica sarutul.”

 

“Ahn Min Hyuk s-a indragostit de Do Bong Soon la prima vedere si cred ca deoarece am urmat traiectoria emotionala a lui, prima scena de sarut a iesit in mod natural atat de frumos. Si acesta lucru s-a mai datorat  faptului ca  am tinut intradevar la Park Bo Young”, a continuat Park Hyung Sik.

Cat despre rolul sau, actorul a spus ca Ahn Min Hyuk a fost un personaj care si-a exprimat toate emotiile in mod deschis, ceea ce i-a permis actorului  sa experimenteze un sentiment de eliberare emotionala prin intermediul personajului sau. De asemenea, el a declarant ca personajul sau se aseamana in multe feluri cu el insusi, motiv pentru care a reusit sa interpreteze acest rol foarte natural.

In opinia noastra, personajul Ahn Min Hyuk era remarcabil pentru replicile sale, care daca erau interpretate de altcineva ar fi fost chiar enervante. Park Hyung Sik a dat singur un raspuns in legatura cu acest aspect: “A fi bun la a face  lucruri dragalase cred ca se trage din familia mea. Intotdeauna ne spunem unii altora ca ne iubim si mai multe astfel de lucruri.”

Cand a fost intrebat daca este tipul care poate sa se exprime mult atunci cand este intr-o relatie, Park Hyung Sik a zambit si a spus astfel: ”Incerc sa exprim cat de mult pot. Nu are nici un rost sa incerc sa mint despre ceva, deoarece  toata lumea poate vedea exact ce gandesc privindu-mi expresia faciala. Este ridicol pentru mine chiar daca as incerca”.

Intr-un alt interviu, Park Hyung Sik a vorbit despre rating-ul impresionant pe care l-a inregistrat drama “Strong Woman Do Bong Soon”, batand astfel recordul postului jTBC.

El si-a exprimat gandurile sale in legatura cu terminarea dramei, spunand: “Am simtit o presiunea foarte mare la inceput, dar, din fericire, regizorul Park Bo Young si ceilalti actori mi-au oferit mult sprijin si am putut sa ma bucur de filmari pana la sfarsit. Sunt atat de recunoscator intrucat am reusit sa primim atat de multa dragoste pana la final.”

Apoi cantaretul-actor a vorbit despre cum s-a simtit sa interpreteze rolul principal in cea mai vizionata drama de la postul jTBC din toate timpurile. “Inainte ca drama sa aibe premiera, am facut un pariu cu personalul insarcinat cu rating-urile. Ei au promis sa trimita intr-o vacanta de recompensa  toata distributia daca drama trecea pragul de 3% (*). Asa ca am fost toti socati sa descoperim ca primul episod a inregistrat un rating de 3,8%. Cand m-am intors la fimari dupa ce primul episod a fost difuzat, am vazut ca regizorul nostru avea un zambet larg pe chip. Toata lumea a fost atat de fericita si  aceasta energia pozitiva a fost transmisa pana la finalul dramei. Aceasta e prima data cand am primit atat de multa dragoste si rating-uri mari de la o drama, prin urmare este foarte emotionant pentru mine.”

De asemenea, Park Hyung Sik a dezvaluit ce considera el ca s-a aflat in spatele succesului “Strong Woman Do Bong Soon”: „Cred ca povestea este cu adevarat unica, proaspata si amuzanta. In vremuri ca acestea, este important sa puteti rade. M-am gandit ca fiecare scena a fost comica. Si ori de cate ori  apareau gangsteri si copii de liceu, totul devenea si mai amuzant. Drama a mai avut si o alta parte, o componenta mai infricosatoare , de unde si genul thriller. A fost atat de complexa si diferita intr-o singura poveste.” In cele din urma, Park Hyung Sik a vorbit si despre replicile “prea dulci” pe care a trebuit sa le spuna in drama: “Au fost atat de multe replici care erau un pic prea romantice. Dar cred ca personalitatea lui Ahn Min Hyuk este foarte sincera, asa ca spund acele lucruri s-a potrivit perfect cu el.” El a mai vorbit si despre modul in care regizorul dramei a reusit sa realizeze o chimie atat de buna intre cei doi protagonisti: “Regizorului nostru nu ii place  sa spuna <cut>(taiati). De multe ori am facut exact cum era in scenariu si regizorul nostru nu m-a oprit, asa ca am continuat sa imi aduc aminte ce trebuia sa fac. A existat o data cand regizorul audio chiar a crezut ca eu si Park Bo Young ne intalnim (suntem un cuplu), totul din cauza scenelor pe care le-am improvizat.”

Se pare ca acest serial se poate numi un punct de cotitura pentru actorul Park Hyung Sik. Speram de acum in colo sa il revedem in productii cel putin la fel de bune ca drama “Strong Woman Do Bong Soon”. Daca inca nu ati apucat sa vedeti aceasta drama,  va sfatuim sa ii dati o sansa acum.

(*) jTBC este un post coreean prin cablu, dar nu unul dintr cele 3 publice si nici dintre cele mai importante din Coreea. Prin urmare pentru a avea acces la el, oamenii trebuie sa plateasca un abonament. Din acest motiv este foarte greu ca o drama care se difuzeaza la jTBC sa ajunga la rating-uri foarte mari. O medie de 3% pentru o drama marca jTBC reprezinta o rata foarte mare de vizualizari care ar putea echivala cu 30% pentru o drama difuzata de exemplu la un post public.

Traducere: Dainela Coman

Sursa: www.soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.