FIGHT-MY-WAY-PRESS-170518-13

Actorii principali din “Fight My Way”, ultimele mesaje pentru fanii dramei

Actorii Park Seo Joon, Kim Ji Won, Ahn Jae Hong si Song Ha Yoon si-au lasat ultimele mesaje pentru spectatorii “Fight My Way’, informeaza site-ul soompi.com.

Conform sursei mentionate, pe 12 iulie, Park Seo Joon a declarat prin intermediul agentiei sale Content Y: “Este putin emotionant si dezamagitor sa cred ca este ultima oara cand va salut ca Dong Man. Cred ca am fost in stare sa reflectez si asupra mea in timp ce ii dadeam viata lui Dong Man. Multumesc sincer spectatorilor care au plans, au ras si au impartasit emotiile cu noi. Voi continua sa muncesc din greu pentru a-mi arata sinele cel mai bun”.

King Kong a transmis prin Starship mesajul lui Kim Ji Won, care a spus: “Le multumesc cu adevarat tuturor telespectatorilor care au iubit-o pe Ae Ra. Sper ca “Fight My Way” va ramane in memoria telespectatorilor drept o drama buna.

Le multumesc cu sinceritate regizorilor, scriitorilor si intregului staff, precum si celorlalti actori care au jucat in drama. Am reusit sa filmez fericita multumita voua. Voi lucra pentru a arata parti bune ale mele prin alte proiecte in viitor”.

Ahn Jae Hong a vorbit si el despre personajul sau afirmand: “Cred ca Kim Joo Man a fost un personaj important pentru fluxul emotional, astfel incat fiecare scena a fost importanta pentru exprimarea lui Joo Man. Mi-am dorit ca povestea lui Joo Man sa se simta ca povestea unui prieten, o poveste care sa impresioneze ca a cuiva  pe care-l cunosti personal. Am incercat sa-l descriu pe Joo Man intr-o maniera cat mai detaliata si mai obisnuita posibil pentru ca telespectatorii sa empatizeze cu romantismul sau.

Va multumesc sincer ca ati iubit “Fight My Way” si pe Kim Joo Man. Sper ca povestea tinerilor din drama v-a oferit putina putere si sprijin.”

Insa cei trei nu au fost singurii care au lasat mesaje pentru fani, deoarece si Song Ha Yoon a facut o declaratie  prin intermediul agentiei sale, JYP Entertainment, spunand: ‘Scriitorii, regizorii, actorii si tot staff-ul s-au unit si s-au filmat fericiti pentru a va oferi 16 ore induiosatoare. Am primit multa dragoste si sprijin in timp ce traiam ca Seol Hee si va multumesc pentru asta.

In timp ce lucram la aceasta drama am simtit ca noi toti am experimentat dureri, dorinte si amintiri similare. Cred ca a fost o perioada plina de lacrimi, rasete si sprijin pentru mangaierea si calmarea atat mea, precum si a prietenilor mei. Sper ca aceasta va fi amintita ca o drama care a oferit sustinere si confort tuturor. De asemenea, sper ca voi deveni un adult mai bun si o actrita care va poate oferi daruri mai bune”.

“Fight My Way” s-a incheiat pe 11 iulie ajungand la cel mai mare rating, 13,8%. “School 2017” va prelua intervalul de timp, avand premiera pe data de 17 iulie. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.