Lansare carte Marina Almăşan, “Cu ricșa prin orașul viitorului”

Vedeta TVR, Marina Almăşan și-a lansat cartea “Cu ricșa prin orașul viitorului” – Jurnal de Călătorie la Seul.

Volumul îi poartă pe cititori printr-o fabuloasă aventură sud-coreeană. Autoarea scoate în evidență tehnologia avansată a țării, dar face și o incursiune plină de culoare prin istorie și cultură.

O lume aparte, plină de mister și cu alte regului de viață ni se dezvăluie în jurnalul de călătorie al Marinei Almășan. Volumul „Cu ricșa prin orașul viitorului”, a fost lansat joi, 28 septmbrie, de la ora 14,30, la restaurantul SEOUL și este un jurnal de călătorie ce te ține captiv încă de la primele pagini. După mai multe vizite în China, Japonia și Coreea de Sud, Marina Almășan a ajuns să cunoască și să adore lumea asiatică. „Oamenii de acolo sunt speciali, au o gândire atât de curată și de sănătoasă și o viață altfel. Mai mult, au o determinare și o seriozitate ancestrală. A fost o fericire să-i descopăr”, spune autoarea.

La evenimentul de lansare au luat cuvântul: Excelența Sa, dl. Kim Eun-joong, Ambasadorul Republicii Coreea la București, Excelența Sa, dl. Călin Fabian, diplomat MAE, fost Ambasador al României la Seoul, Alex Ștefănescu, critic literar, Dan Penescu, directorul Grupului Editorial Corint și Alice Năstase, redactor-șef Revista Tango.

Materialul a fost realizat de colega noastra, Raluca Miroi, care este reporter la postul Radio3Net si colega acesteia, Florentina Bajenaru (cameraman).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.