Jung Yong Hwa si Lee Yun Hee descopera magia Parisului in drama “The Package”

Pe 13 octombrie va avea premiera serialul “The Package/더 패키지”, o comedie romantica de 12 episoade ce aduce in prim-plan frumusetea naturii umane, uneori atat de simpla, alteori extrem de complicata, sustinuta de boemia Parisului, cu arhitectura si luminile sale care l-au facut celebru. Serialul va fi difuzat de canalul jTBC in zilele de vineri si sambata, de la ora 23:00. Drama este produsa de compania JYP Pictures, Dramahouse, fiind regizata de Jun Chang Geun si  Kim Jin Won, dupa un scenariu de Chun Sung Il.

“The Package” este o drama preprodusa, filmarile incepand in august 2016 si terminandu-se in decembrie, anul trecut.

Povestea

Un grup de turisti pleaca intr-un tur al Franței condus de ghidul turistic Yoon So So (interpretat de Lee Yun Hee).

Yoon So So (Lee Yun Hee) lucreaza ca sig hid turistic in Franta. Ea conduce un grup de turisti veniti in Franta cu un pachet turistic complet (o vacanta organizata de un agent de voiaj, cu modalitati/solutii de transport, cazare etc., efectuate la un pret prestabilit).

Toti calatorii au propriile lor povesti. San Ma Roo (Jung Yong Hwa) s-a alaturat grupului dupa ce a fost parasita de prietena lui. Kim Kyung Jae (Choi Woo Shik) este un functionar de birou care s-a intalnit cu prietena sat imp de 10 ani. Un barbat misterios (Yoon Park ) pare sa-l urmareasca pe Yoon So So. Jung Yeon Sung (Ryu Seung Soo) se alatura grupului impreuna cu partenerul sau, dar nu va dezvalui ce fel de relatie exista intre ei. Han So Ran (Ha Si Eun) este un designer web, care nu se poate hotari intre ideea de a ramane singur si cea de a se casatori. Oh Gab Soo (Jung Kyu Soo) este extrem de încapatanat. Han Book Ja (Lee Ji Hyun) a petrecut cea mai mare parte a vietii sale ingrijindu-si soțul. Na Hyun (Park Yoo Na) este o femeie a carei varsta nu poate fi ghicita de alte persoane. Niciunul dintre ei nu doreste sa se implice in viata persoanala a celuilalt dar, in timp ce calatoresc impreuna, se apropie unii de altii si dezvolta relatii.

Distributie principal:

Lee Yun Hee – Yoon So So
Jung Yong Hwa – San Ma Roo
Choi Woo Shik – Kim Kyung Jae
Yoon Park – barbatul misterios
Ryu Seung Soo – Jung Yeon Sung

In alte roluri:

Ha Si Eun – Han So Ran
Jung Kyu Soo – Oh Gap Soo
Park Yoo Na – Na Hyun
Lee Ji Hyun – Han Book Ja
Jang Seung Jo
Chae So Young
Choi Kwang Je

Pe Lee Yeon-Hee o stiti din seriale precum “Reunited Worlds” (SBS/2017) – Jung Jung-Won,  “Hwajung” (MBC/2015) – printesa Jeongmyeong, “Miss Korea” (MBC/2013-2014) – Oh Ji-Young, “Gu Family Book” Gugaui Seo (MBC/2013) – Yoon Seo-Hwa (mama lui Choi Kang-Chi), “Phantom” (SBS/2012) – detectivul Yoo Gang-Mi, “Paradise Ranch” (SBS/2011) – Lee Da-Ji  sau “East of Eden” (MBC/2008) – Kuk Yeong-Ran.

Jung Yong-Hwa, membrul cunoscutei trupe Kpop CNBLU, l-ati vazut cu siguranta in macar unul dintre serialele urmatoare: “The Three Musketeers” (tvN/2014) – Park Dal-Hyang, “Marry Him If You Dare” (KBS2/2013) – Park Se-Joo, “Gentleman’s Dignity” (SBS/2012) – Jung Yong-Hwa (ep.13), “Heartstrings” (MBC/2011) – Lee Shin sau “You’re Beautiful” (SBS/2009).

Pentru a va face o scurta idee despre aceasta drama, va invitam sa urmariti trailerele de mai jos, cu mentiunea ca serialul il veti putea vedea tradus pe Blogul lui Atanase:

https://www.youtube.com/watch?v=pzZiVWYozo4

https://www.youtube.com/watch?v=il0_vLoYIr4

Surse text si foto:

http://www.koreandrama.org, https://en.wikipedia.org

Traducerea: 한 사랑




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.