Hyun-Bin1

Hyun Bin si-ar dori sa joace un rol negativ sau rolul unui bodyguard in viitor

Intotdeauna ne bucuram sa aflam despre gandurile si vislele perosanelor publice pe care le indragim. Cu atat mai mult ni se intampla acest lucru la ceas de sarbatoare, cand finalul anului se apropie, si privim cu nostalgie catre timpul care a trecut si cu incredere spre cel ce va sa vina.

Astazi am avut placerea sa descopar gandurile uni actor care imi este foarte drag. Atat de drag ca nu va pot explica in cuvinte. Este vorba despre Hyun Bin, o balanta veritabila in varsta de 35 de ani, care a impartasit intr-un interviu citat de cei de la soompi.com gandurile despre viitor si visele sale ca actor.

Cunoscut si apreciat pentru rolurile sale din drame de reunme, precum: “My Name Is Kim Sam Soon” (MBC), “Worlds Within” (KBS 2TV)  sau “Secret Garden” (SBS), Hyun Bin este in momentul de fata unul dintre actorii cei mai populari din Coreea. In ciuda popularitatii sale, actorul ne dezvaluie ca se gandeste mereu cum sa renunte la statutul de star (cum sa faca un pas in spate – n.r.) cu gratie. Hyun Bin marturiseste astfel ca isi doreste sa ramana in amintirea publicului, mai tarziu, ca un om care a fost alaturi de acesta, ca o persoana pe care ei au vazut-o la televizor si care a aparut in filme pe care le-au vizionat la cinema.

“A deveni o stea nu este ceva care se intampla pentru ca as ne dorim. Este ceva dat noua, ca un cadou, asa ca eu sunt recunoscator pentru asta”, a afirmat actorul, adaugand ca stie ca va trebui sa se retraga la un moment dat intrucat imbatraneste de la an la an.

“Tinerii actori lucreaza activ. Vor continua sa creasca … Deci, cred intotdeauna ca a face un pas in spate este urmatorul lucru (pe care trebuie sa il faca – n.r.)”, a explicat Hyun Bin. “Cand vine vorba despre a face un pas in spate, ma gandesc cum sa fac acest lucru mai bine, mai degraba decat cum sa urc din nou inapoi”, a mai spus el.

El a subliniat ca este convins de faptul ca este mai bine pentru el sa se concentreze asupra lucrurilor pe care le poate face, care sunt potrivite atat pentru varsta sa, cat si pentru dorintele/visele sale.

Actorul a dezvaluit, de asemenea, ca in viitor ar dori sa joace personajul negativ sau rolul unei garzi de corp. El a spus: „M-am gandit la asta de cand filmam „Insula/아일랜드” la MBC. Vreau sa joc din nou rolul unui bodyguard cand sunt mai in varsta. Acest lucru se datoreaza faptului ca eu cred ca rolul unei garzi de corp ar putea da nastere unor vibratii diferite atunci cand voi fi mai in varsta, in viitor. M-am gandit inca de cand eram tanar ca a fost un job interesant (cel de bodyguard – n.r.)”.

Va reamintim ca in drama la care actorul face referire, Hyun Bin a jucat rolul lui Kang Gook, un chipes bodyguard care nu spunea multe, dar care intotdeauna spunea ce trebuie.

Hyun Bin a jucat recent in filmul “The Swindlers”, care a inregistrat peste 2 milioane de telespectatori in opt zile de la lansarea sa. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.