hyun-bin-kang-sora

Hyun Bin si Kang Sora s-au despartit

Hyun Bin si Kang Sora s-au despartit dupa aproximativ un an de relatie. Informatia a fost confirmata de agentiile celor doi artisti pe data de 8 decembrie. “Am verificat informatia chiar de la Kang Sora, care a confirmat ca ea si Hyun Bin s-au despartit recent”, au afirmat reprezentantii agentiei Plum Actors, agentie care o manageriaza pe Kang Sora.

VAST Entertainment, agentia lui Hyun Bin, a emis si ea o declaratie oficiala pe marginea acestui subiect, precizand ca la baza deciziei celor doi artisti a stat programul foarte incarcat al acestora. Reprezentantii VAST Entertainment au precizat insa ca Hyun Bin si Kang Sora au ramas in relatii bune si vor continua sa se sprijine reciproc in calitate de colegi.

“Cei doi sunt foarte rezervati si nu vorbesc prea mult, asa ca nu au aparut prea des impreuna in public. Cu toate astea, toti prietenii lor stiau deja ca ei s-au despartit”, a declarant un prieten apropiat al cuplului, potrivit site-ului koreaboo.com.

Hyun Bin si Kang Sora s-au cunoscut in decembrie 2016, facandu-si publica relatia doua luni mai tarziu, respectiv in decembrie, anul trecut. (한사랑)




There are 2 comments

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Bai frate, imi pare asa trist cand se desparte un iubit de o iubita. Imi pare rau de Kang So Ra. Sper sa nu fie dezamagita de despartire.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.