Grupul de K-pop BTS se afla in topul Billboard Hot 100 timp de 5 saptamani consecutive, cu piesa „Mic Drop”, doborand propriul record ca fiind grupul K-pop care s-a aflat cel mai mult timp intr-un top principal de single-uri, in Statele Unite.

„Mic Drop”, ce contine un featuring cu artistul hip-hop Desiigner si este remixat de Steve Aoki, a ajuns pe pozitia 82 in principalul clasament Billboard, pentru saptamana 6 ianuarie, potrivit website-ului Billboard.

Cantecul lansat original in luna septembrie pe albumul “Love Yourself: Her” a fost relansat ca remix pe 24 noiembrie 2017.  Piesa celor de la BTS a debutat in Hot 100 pe locul 28 la inceputul lunii decembrie a anului trecut.

Grupul de 7 membri si-a doborat propriul record ca fiind grupul K-pop care s-a aflat cel mai mult timp intr-un top principal Billboard. Cantecul trupei, „DNA”, a fost anterior denumit cantecul unui artist K-pop care s-a aflat cel mai mult intr-un top, dupa ce a ramas in top timp de 4 saptamani consecutive.

Albumul BTS “Love Yourself: Her” se afla in prezent pe locul 106 in Billboard 200, cu 35 de pozitii mai sus fata de saptamana precedenta, ramanand in topul albumelor pentru a 12-a saptamana consecutiv.

Trupa sud-coreeana, care a ajuns in lista Billboard pentru top 210 muzicieni in Statele Unite in 2017, va sustine o intalnire cu fanii la Gocheok Sky Dome, in partea de vest a Seulului, intre 13 si 14 ianuarie. (Raluca Miroi)

Sursa: Yonhap News

 

http://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/01/BTS6-1024x436.jpghttp://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/01/BTS6-150x150.jpgRaluca MiroiȘtiribillboard,BTS,hot 100,mic drop,remix,top
Grupul de K-pop BTS se afla in topul Billboard Hot 100 timp de 5 saptamani consecutive, cu piesa „Mic Drop”, doborand propriul record ca fiind grupul K-pop care s-a aflat cel mai mult timp intr-un top principal de single-uri, in Statele Unite. „Mic Drop”, ce contine un featuring cu artistul...