BTS6

Piesa „Mic Drop”, a grupului BTS, ramane in topul Billboard Hot 100 timp de 5 saptamani consecutive

Grupul de K-pop BTS se afla in topul Billboard Hot 100 timp de 5 saptamani consecutive, cu piesa „Mic Drop”, doborand propriul record ca fiind grupul K-pop care s-a aflat cel mai mult timp intr-un top principal de single-uri, in Statele Unite.

„Mic Drop”, ce contine un featuring cu artistul hip-hop Desiigner si este remixat de Steve Aoki, a ajuns pe pozitia 82 in principalul clasament Billboard, pentru saptamana 6 ianuarie, potrivit website-ului Billboard.

Cantecul lansat original in luna septembrie pe albumul “Love Yourself: Her” a fost relansat ca remix pe 24 noiembrie 2017.  Piesa celor de la BTS a debutat in Hot 100 pe locul 28 la inceputul lunii decembrie a anului trecut.

Grupul de 7 membri si-a doborat propriul record ca fiind grupul K-pop care s-a aflat cel mai mult timp intr-un top principal Billboard. Cantecul trupei, „DNA”, a fost anterior denumit cantecul unui artist K-pop care s-a aflat cel mai mult intr-un top, dupa ce a ramas in top timp de 4 saptamani consecutive.

Albumul BTS “Love Yourself: Her” se afla in prezent pe locul 106 in Billboard 200, cu 35 de pozitii mai sus fata de saptamana precedenta, ramanand in topul albumelor pentru a 12-a saptamana consecutiv.

Trupa sud-coreeana, care a ajuns in lista Billboard pentru top 210 muzicieni in Statele Unite in 2017, va sustine o intalnire cu fanii la Gocheok Sky Dome, in partea de vest a Seulului, intre 13 si 14 ianuarie. (Raluca Miroi)

Sursa: Yonhap News

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.