Jang-Hyun-Seung-Shin-Soo-Ji-1

Noi cupluri aparute in industria divertismentului coreean

Abia a trecut o saptamana de cand 2018 a luat locul vechiului an si de cand se tot confirma noi cupluri in industria divertismentului coreean.

Dupa cuplurile formate din  Minhwan si Yulhee, Lee Joon si Jung So Min si G.O. si Choi Ye Seul, a venit randul altor doua perechi sa ocupe “prima pagina a ziarelor”. Este vorba despre Jang Hyunseung, fostul membru BEAST, si Shin Soo-ji, o jucatoare de bowling si fosta gimnasta, dar si despre Hyomin din T-ara care are o relatie cu CEO-ul unui trust media.

Potrivit unor articole aparute vineri, 5 ianuarie, in urma unor declaratii ale unei surse apropiate celor doi, fostul membru BEAST, Jang Hyunseung, si jucatoarea de bowling Shin Soo-ji au inceput sa se intalneasca oficial inca de toamna trecuta, cand s-au intalnit datorita pasiunii lor comune pentru sportul practicat de Shin.

“Stiu ca cei doi s-au intalnit timp de trei-patru luni si ca merg impreuna la bowling”, a declarat sursa, care a cerut anonimatul.

O alta sursa, de aceasta data din industra muzicala, a afirmat ca cei doi au devenit apropiati in timp ce jucau bowling cu alte celebritati, informeaza agentia de stiri Yonhap.

“Cei doi au fost adesea vazuti simtindu-se in largul lor unul langa altul la pistele de bowling”, a spus sursa, care a cerut, de asemenea, anonimatul.

In urma acestor dezvaluiri, agentia lui Jang Hyunseung, Cube Entertainment, si agentia lui Shin Soo Ji, au confirmat faptul ca cei doi sunt intr-o relatie de aproximativ patru luni.

Jang Hyunseung a parasit trupa BEAST in aprilie 2016 pentru a urma o cariera solo, iar celilati cinci membri au parasit Cube Entertainment in acelasi an, formand un nou grup numit Highlight, sub egida Around US Entertainment.

Shin Soo Ji este o fosta gimnasta ritmica ce a concurat la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 si la Jocurile Asiatice Guangzhou din 2010, inainte de a se retrage in 2011 din cauza unei accidentari la glezna, si care din 2014 a devenit jucatoare profesionista de bowling.

Un alt cuplu despre care se vorbeste zilele acestea este format din membra trupei T-ara, Hyomin, si CEO-ul unui trust media.

Potrivit site-ului koreaboo.com, articolele aparute pe platformele de stiri sustin ca Hyomin si CEO-ul trustului media au o relatie din a doua jumatate a anului 2017.

Articolele aparute citeaza si declaratia unui prieten apropiat celor doi, care a afirmat: “Cei doi s-au intalnit intamplator anul trecut si relatia lor a evoluat rapid. Se intalnesc cu ganduri de casatorie si deja si-au anuntat parintii in aceata privinta.”

Vestea despre relatia membrei T-ara vine la doua zile dupa ce trupa a anuntat ca parasete MBK Entertainment, agentia lor de peste 10 ani, dar ca nu se destrama.

Intrebati fiind, oficiali ai agentiei au dat urmatoarea declaratie cu privire la noua relatie a lui Hyomin: “Noi nu stim nimic despre aceasta stire intrucat ea nu mai are un contract cu noi si este viata ei privata.”

Care este identitatea celui care i-a furat inima lui Hyomin ramane sa vedem, insa, intre timp, noi le uram sa fie fericiti atat ei cat si cuplul format din Shin Soo-ji si Jang Hyunseung. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.