Pe 8 ianuarie, cei patru membri din SHINee au facut publice niste scrisori scrise de mana foarte emotionate, publice pe pagina oficiala a trupei. In scrisorile respective, acestia vorbesc despre proaspata si, totodata, tragica disparitiei a colegului lor, Jonghyun, dar si despre planurile de viitor ale SHINee. Aflam, astfel, ca SHINee va face toate eforturile pentru a merge mai departe si ca sustine un concert in Japonia, in luna februarie, conform programului obisnuit al trupei.

Scrisoarea lui Onew:

„Salut. Aici Onew, din SHINee. Nu stiu ce sa spun pentru inceput. Sunt recunoscator ca l-ati protejat si v-a pasat de membrul pe care noi il iubim atat de mult si imi cer iertare ca v-am ingrijorat. M-am gandit ca acest lucru nu va functiona si ca nu vom fi in stare sa urcam pe scena. Dar mama lui Jonghyun ne-a spu sa nu renuntam niciodata si consider ca, atat timp cat putem sa consolam pe cineva caruia ii este dor si se afla in suferinta, ar trebui sa muncesc din greu, desi inca imi lipsesc multe. Imi lipsesc multe, dar vreau fac tot ceea ce e mai bun pentru SHINee. Chiar daca drumul este dificil, voi munci din greu. Jonghyun este pentru totdeauna un membru SHINee si va fi mereu in inimile noastre si ale fanilor, deci cred ca nu s-a schimbat nimic. Voi continua sa muncesc din greu ca SHINee. Multumesc!”

Scrisoarea lui Key:

„Salut. Aici Key, din SHINee. Atat de multi oameni si-au facut griji pentru mine si lucrez pentru a-mi aduna gandurile si a ma reintoarce la rutina zilnica. Uneori plang cand vad lucruri pe care Jonghyun-hyung le-a lasat in urma din cauza amintirilor si, desi ma doare inima, lucrez din greu sa depasesc suferinta, gandindu-ma ca petrec timp alaturi de hyung. Stiu ca multi oameni sustin SHINee si doresc ca noi sa continuam sa promovam si m-am gandit si eu mult la asta, dar nu am crezut ca mi-am dorit sa renunt la tot pentru a gasi linistea. Multi oameni isi fac griji pentru noi si am decis sa continuam cu concertul nostru din Japonia. Aceasta decizie ar fi ceva ce Jonghyun-hyung si-ar fi dorit de la noi si cred ca cel mai SHINee lucru este sa ne tinem de promisiunea facuta fanilor si sa oferim un spectacol bun. In acest an este a 10-a aniversare SHINee. Va multumesc mult pentru ca ne sunteti mereu alaturi si aveti grija de noi, iar noi vom reveni printr-un spectacol demn de SHINee. Va iubesc si multumesc!”

Scrisoarea lui Minho:

„Salut. Aici Minho, din SHINee. Legat de concertul SHINee din Japonia, fiecare dintre membrii s-a gandit de unul singur, si ne-am adunat si am discutat si impreuna, si am ajuns la o concluzie prudenta. Scriu pentru a-mi transmite calm gandurile. In timp ce scriu asta, imi trec multe prin minte si in fiecare moment simt o multime de emotii, dar doresc sa scriu cu calm. Trebuie sa existe cateva persoane care sa accepte aceasta decizie si altele care sa isi faca griji din cauza ei. Nici noi nu stim care este adevaratul raspuns, dar credem ca acum, acesta este raspunsul bun si dorim sa ne tinem de promisiunea facuta voua. Toate amintiriile pe care le avem cu membrii, straff-ul si fanii sunt toate foarte pretioase si pline de bucurie pentru noi si cred ca nimic nu poate inlocui asta. Nimeni nu ii poate lua locul lui Jonghyun-hyung si imi fac foarte multe griji in privinta calitatii concertului, dar l-am pregatit din toata inima, cu gandul ca Jonhyun va fi cu noi in timpul tuturor interpretarilor SHINee din viitor. Cum Jonghyun-hyung si ceilalti dintre noi v-am promis, atunci cand suntem extenuati si dorim sa renuntam si atunci cand dorim sa fugim pentru ca suntem prea slabiti, imi voi aminti ca mainile voastre sunt puterea noastra cea mai mare si voi continua sa cant pentru voi. Este mai greu decat isi poate imagina cineva, dar cred ca voi ne veti da putere ca sa putem trece peste asta si sa ne respectam promisiunea. SHINee va fi recunoscator in fiecare moment pentru acest sprijin si va umple momentele noastre pentru voi si Jonghyun-hyung. Consider ca voi fi capabil sa fiu putin mai calduros in aceasta iarna grea datorita sprijinului vostru calduros. Multumesc!”

Scrisoarea lui Taemin:

„Salut. Aici Taemin, din SHINee. Sa fiu sincer, la inceput nu am avut incredere in concert. Dar mi-am dorit sa imi respect promisiunea fata de fani. De asemenea, nu mi-am dorit sa imi iau ramas-bun de la membrii SHINee, in viitor. Cand privesc in urma la vremurile cand eram cel mai fericit si aveam cea mai mare incredere, acestea erau momente cand ma aflam alaturi de membrii si fani. Am inceput sa indragesc numele „SHINee”, precum si pe membrii si mi-am dorit cu atat mai mult sa nu renunt. Stiu ca viitorul nu va fi usor, dar voi incerca din rasputeri sa fac ca numele SHINee sa straluceasca fara sa isi piarda lumina sau sa fie uitat. Voi si membrii sunteti oamenii care ati creat cele mai frumoase amintiri pentru mine. Sunt recunoscator si imi doresc sa pastrez aceste amintiri pentru mult timp. Imi doresc sa fiu iubit in continuare ca SHINee si imi doresc sa arat membrului nostru din ceruri ca vom pasi cu incredere si vom sta pe scena ca SHINee. Imi pare rau ca i-am ingrijorat pe fani si va cer sa continuati sa vegheati asupra noastra. Este frig, asa ca aveti grija de voi si un An Nou fericit!”

Si noi speram ca membrii vor fi bine.

Traducator: Raluca Miroi

Surse: www.allkpop.com, http://kbsworld.kbs.co.kr

 

http://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/01/SHINee11-1024x683.jpghttp://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/01/SHINee11-150x150.jpgRaluca MiroiArticoleȘtiriconcert,Japonia,Jonghyun,Shinee
Pe 8 ianuarie, cei patru membri din SHINee au facut publice niste scrisori scrise de mana foarte emotionate, publice pe pagina oficiala a trupei. In scrisorile respective, acestia vorbesc despre proaspata si, totodata, tragica disparitiei a colegului lor, Jonghyun, dar si despre planurile de viitor ale SHINee. Aflam, astfel,...