jonghyun0119_2x

“Poet | Artist”, ultimul album al lui Jonghyun va fi lansat luna aceasta

Un album postum al starului K-pop, Kim Jong Hyun, cunoscut mai bine sub numele de Jonghyun, va fi lansat online pe 23 ianuarie, a declarat vineri , 19 ianuarie, SM Entertainment, informeaza site-ul allkpop.com.

Trecerea in nefiinta a lui Jonghyun in luna decembrie a anului trecut a fost un soc urias pentru fanii din intreaga lume, dar se pare ca artistul a vrut sa lase fanilor sai un cadou de despartire, un ultim album.

Potivit site-ului mentionat, SM Entertainment a anuntat  ca albumul lui Jonghyun “Poet | Artist” va fi lansat pe 24 ianuarie, in timp ce piesele si videoclipul muzical special vor fi dezvaluite online pe data de 23, iar toate incasarile din vanzarea acestuia vor merge la mama lui Jonghyun si la “cei care au nevoie”.

De asemenea, agentia de divertisment a postat si urmatorul mesaj:

“Buna. Acesta este. Prin acest mesaj dorim sa le dam ocazia fanilor care l-au iubit pe Jonghyun si muzica lui sa afle despre lansare ultimului sau album.

Vom dezvalui publicului albumul la care Jonghyun a lucrat anul trecut si care urma sa fie lansat in noul an.

Albumul lui Jonghyun “Poet | Artist” va fi lansat online pe 23 ianuarie la ora 12.00 KST impreuna cu videoclipul la care artistul nostru indragit a lucrat pana in ultima clipa, iar albumul fizic va fi lansat pe 24.

Speram ca inima lui Jonghyun va fi primita cu caldura de voi toti, intrucat el a iubit muzica mai mult decat oricine altcineva si a comunicat prin intermediul ei.

Toate incasarile rezultate din vanzarile albumului vor fi oferite atat mamei lui Jonghyun, precum si celor care au nevoie. Multumesc.”

Acest album este un ultim adio din partea unui om care si-a dedicat toata viata lucrului pe care il iubea cel mai mult pe lume, muzica. Totodata, se pare ca a vrut sa lase si o ultima amintire oamenilor dragi inimii sale, fanii sai, care l-au sustinut, dar care nu l-au inteles.

Adio, sufet frumos, si multumim pentru toata mostenirea muzicala ce ai lasat-o in urma ta! (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.