Cross-Poster1

Drama “Cross” – un thriller medical de neratat

Iata ca mai incepe o saptamana si o data cu ea si un nou serial ne este propus de cei de la tvN. Cum deja ne-am obisnuit, ei incearca  sa ne aduca tot mai multe  seriale bune  si interesante. De aceasta data ne propun un thriller medical  care aduce in prin plan un subiect ce nu a mai fost abordat de ceva timp in cadrul serialelor coreene, si anume razbunarea.

Aceast serial se numeste Cross (“크로스” sau 크로스: 신의 선물/ Cross: God’s Gift) si va avea premiera astazi, 29 ianuarie, incepand de la ora 21:30 (ora coreeana). Serialul va avea teoretic 16 episoade (ce urmeaza sa fie confirmate), pe care vom putea sa le vizionam in fiecare zi de luni si marti. De aceasta drama s-au ocupat cei de la  Studio Dragon, regia a fost realizata de Shin Yong Whi, cel care s-a aflat si in spatele dramelor “Tunnel” (OCN, 2017) si “Faith” (SBS, 2012), iar scenariul este “opera” lui Choi Min Suk.

Poveste:

Aceasta drama va spune o poveste uimitoare a unui tanar foarte talentat, care invata medicina manat de dorinta arzatoare de a razbuna moartea tatalui sau care a fost ucis in mod brutal in urma cu 15 ani.

Mai exact, in centrul actiunii il regasim pe Kang In Kyu, rolul pe care Go Gyung Pyo il  interpreteaza, un tanar talentat  care duce o viata grea, mai ales ca tatal sau a fost ucis  in mod dramatic in urma cu 15 ani. Pentru a putea sa mearga mai departe, el are un scop clar in viata, si anume sa se razbune pe cei responsabili de moartea tatalui sau. Pentru a-si duce la indeplinire scopul, In Kyu se hotaraste sa devina doctor. El se ofera sa mearga in mod voluntar la centrul medical din inchisoarea unde este inchis cel care i-a omorat tatal.

Go Jung Hoon (interpretat de actorul  Jo Jae Hyun) este un doctor optimist, care poate face fata oricarui lucru, chiar si furiei manifestate de Kang In Kyu. Aceasta are si o fiica pe nume Go Ji In, (rol interpretat de actrita Jun So Min), care  are o personalitate imprevizibila si fermecatoare. Ca si tatal sau, Ji In a “imbratisat” tot cariera medicala,  fiind un medic intern in spital.

 Distributie:

Actori principali:

Go Gyung Pyo– Kang In Kyu
– Uhm Ji Sung – In Kyu (young)
Jun So Min – Go Ji In
Jo Jae Hyun – Go Jung Hoon

Oamenii de la Spitalul Sunrim:

Kim Ji Han– Lee Joo Hyuk

Yang Jin Sung – Son Yun Hee
Jang Kwang– Son Young Shik
Kim Jong Goo – Lee Sang Hoon
Kim Byung Choon – Park Doo Gil
Jang Hee Woong – Hong Yoo Xian

Oamenii de la Inchisoarea Shingwang:

Heo Sung Tae – Kim Hyung Bum
Yoo Seung Mok – Baek Ji Nam
Woo Hyun – Noh Jong Il

Alti actori:

Seo Woo Jin as Ha Kwan Woo
Jung In Ki

Go Gyung Pyo este un actor  promitator aflat la inceput  de “drum” in actorie. El are  o voce speciala si cumva in contradictie cu chipul sau, cel putin  asa l-am perceput eu dupa ce l-am descoperit in cateva seriale. Sigur l-ati remarcatsi voi in roluri in drame ca: “Strongest Deliveryman” (KBS2/2017), “Chicago Typewriter” (tvN/ 2017), ”Jealousy Incarnate” (SBS/2016), ”Reply 1988 (tvN/2015-2016), ”Naeil’s Cantabile” (KBS2/2014), ”Potato Star 2013QR3” (tvN/2013-2014), ”Flower Boy Next Door” (tvN/2013), ”Standby” (MBC/2012) si ”Operation Proposal”(CSTV/ 2012).

Jun So Min este o tanara actrita  care  si-a aratat talentul actoricesc in drame precum: “Something About 1%” (Dramax/2016), “Tomorrow Victory” (MBC/2015-2016), ”Maids” (JTBC/2014-2015), ”Endless Love” (SBS/2014), ”Queen Insoo”(jTBC/2011-2012), ”Babyfaced Beauty”(KBS2/2011), “Finding Mr. and Ms. Right” (KBS2/2010-2011), ”Joseon X-Files: Secret Book  (tvN/2010), ”East of Eden” (MBC/2008) si “Three Fathers, One Mother” (KBS2/2008).

Jo Jae Hyun este un actor foarte cunoscut si foarte apreciat in Coreea. Cu o cariera bogata si un talent innascut, nu aveati cum sa nu il remarcati in rolurile sale in multiple  drame si filme. Cateva dintre serialele lui sunt: “Whisper” (SBS, 2017), ”Solomon’s Perjury” (JTBC, 2016), ”Master: God of Noodles” (KBS2, 2016), ”Punch” (SBS, 2014), ”Jeong Do Jeon” (KBS1, 2014), ”Scandal: A Shocking and Wrongful Incident” (MBC, 2013), ”Syndrome” (JTBC, 2012), ”Gye Baek” (MBC, 2011) si ”New Heart” (MBC, 2007).

Curiozitati:

  • In mod surprinzator inca de la inceput, de la citirea scenariului, s-a dovedit ca actorii Go Gyung Pyo si Jo Jae Hyun au manfestat o chimie foarte buna.
  • Actrita Jun So Min a marturisit ca pentru a se pregati pentru acest rol a vizitat un spital adevarat. Ea a vazut cum se realizeaza o operatie, a luat parte la training medical si a primit multe informatii despre procedurile care se realizeaza in spital pentru a putea intelege mai bine personajul pe care il interpreteaza. Ea a marturisit ca este foarte nervoasa si in acelasi timp entuziasmata intrucat joaca intr-o astfel de productie dupa ceva timp de la ultimul sau rol.

In asteptarea primului episod, va invit sa vizionati cateva filmulete:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=Imz-YBhIvA8

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=o2LNvrVH8MA

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=ozbBEePAgcw

Cam atat am avut de spus despre drama “Cross”. Care  va fi actiunea acestei drame si cum vor evolua relatiile dintre personaje vom urmari de acum in colo in fiecare luni si marti in fiecare episod din “Cross”. Vizionare placuta! (Daniela Coman )

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com, soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.