pbg

Actorul Park Bo Gum a absolvit Universitatea Myongji

Actorul Park Bo Gum (박보검) a absolvit, pe 21 februarie, Universitatea Myongji din in Yongin, iar fotografiile sale de absolvire ne reamintesc de ce ne-am îndrăgostit de el la prima vedere.

Chiar înainte de ceremonia de absolvire, fotografiile înfățișându-l pe îndrăgitul actor au fost lansate pe mai multe site-uri comunitare, prezentând proporțiile sale incredibile.

Într-unul dintre mesajele care însoțeau fotografiile, actorul comenta, zâmbind: “Vă mulțumesc că ați bătut drumul până aici. Sunt atât de nervos datorită absolvirii. Am învățat foarte multe lucruri în acești patru ani și vreau să le mulțumesc colegilor mei, seniorilor, juniorilor și profesorilor”.

Park Bo Gum a început să studieze la Universitatea Myongji în anul 2014, fiind specializat în film și teatru. Iată că după 4 ani acesta a obținut diploma mult-visată. Actorul poate fi considerat un exemplu de perseverență si determinare dacă ne gândim că în toată această perioadă de timp a fost ocupat și cu filmările pentru drame și evenimente internaționale, însă și-a făcut timp să participe și la cursuri. Ca o dovadă a implicarii sale în viața universitară, în luna iulie a anului trecut, Park Bo Gum a participat la muzicalul de aboslvire al seniorilor, intitulat “Hairspray”, unde  a deținut rolul de director muzical. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.