AEN20180221010852315_01_i

Membrii Exo spera sa il intalneasca pe Yun Sung-bin, medaliatul de la skeleton

Membrii faimoasei trupe K-pop EXO au declarat, miercuri, 21 februarie, ca sunt incantati sa evolueze la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de iarna PyeongChang din acest weekend, in fata a ceea ce poate fi cea mai mare audienta de pana in prezent , informeaza agentia de stiri Yonhap.

“Niciunul dintre membrii EXO nu era nascut in 1988. Inca nu pot sa cred ca facem  parte din ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang din 2018”, a declarat Suho, liderul grupului de noua membri, la o conferinta de presa de la Principalul sediu al presei olimpice din Pyeongchang al Alpensia Resort din PyeongChang.

EXO, alaturi de compozitoarea coreeana de hip-hop CL, isi vor aduce contributia la evenimentul de inchidere de la stadionul olimpic PyeongChang duminica seara.

“Suntem incantati sa facem un spectacol minunat in aceasta duminica”, a spus colegul sau Baekhyun, dupa cum arata Yonhap.

Membrii au declarat, de asemenea, ca sunt cu adevarat onorati ca au sansa de a deveni  parte componenta a istoriei olimpice.

“Vazand  ultimele ceremonii de deschidere si inchidere a Jocurilor Olimpice, mereu am crezut  ca a fi  parte dintr-un astfel de scenariu este in sine un lucru incredibil. Stiind ca Exo vor fi pe scena toti avem emotii, dar le gestionam destul de bine”, a spus el.

In timp ce ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice a tins sa se concentreze in cea mai mare parte pe anumite teme si mesaje, evenimentul de incheiere se apropie mai mult de atmosfera unui festival sau a unei petreceri, ce pare sa se invarta in jurul idolilor K-pop. Festivitatea de inchidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver din 2010 i-a inclus pe cantaretii canadieni Alanis Morissette si Avril Lavigne, in timp ce Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 au avut ca invitati pe fetele de la Spice Girls si trupa rock Oasis.

Cand au fost abordati pentru prima oara in legatura cu acest subiect, cantaretii au spus ca au fost foarte emotionati  gandinsu-se ca vor performa in fata unei audiente globale. Grupul a facut un efort suplimentar pentru concert, effort ce este pastrat secret.

“In trecut ne-am pregatit mult pentru spectacolele de premiere de la sfarsitul anului, dar am stiut ca de data aceasta trebuie sa depunem si mai mult efort.  Este o ocazie unica si o mare onoare, dar acest lucru ne-a facut sa simtim si multa presiune”, a mai adaugat Baekhyun.

De asemenea, membrii grupului au afirmat ca spera sa il intalneasca pe Yun Sung-bin, medaliatul de la skeleton, in timpul ceremoniei.

“Yun Sung-bin, cunoscut pentru casca lui Iron Man, a aratat o performanta incredibila in timpul cursei de skeleton. De asemenea, imi place Iron Man, asa ca pare sa existe o legătura intre noi”, a spus Suho.

Totodata, Suho a spus ca visul lui Yun, aparent plin de speranta pentru Jocurile Olimpice, a rezonat profund cu el. “Din aceasta privinta, el este un atlet de la care vreau sa invat.”

Membrii EXO au oferi, de asemenea, incurajari patinatoarei din Rusia, Evgenia Medvedeva, care a concurat la Jocurile din PyeongChang. De doua ori campioana mondiala la patinaj, Medvedeva a recunoscut ca este o mare fana a trupei EXO.

“Am auzit ca ea este un fan al nostru si i-am trimis un CD cu semnaturile noastre. De asemenea, stim ca ea a vorbit despre noi de multe ori in interviuri”, a spus Suho. “Ne dorim ca ea sa se poata intoarce acasa neinvinsa si  fara a fi ranita in urma probelor la care participa”.

CL a spus ca a fost abordata pentru acest proiect îin urma cu aproximativ trei luni de catre comitetul de organizare, iar cand vestea ca ea va canta la ceremonie a fost dezvaluita, multi prieteni au felicitat-o.

Cantareata, fostul lider al grupului 2NE1, care s-a desfiintat, a cerut fanilor sa se bucure de festivalul de duminica, 25 februarie.

“Este mai bine sa dau tot ce pot pe scena decat sa incerc sa explic in cuvinte emotiile si sentimentele legate de aceasta ocazie”, a incheiat cantareata, a mai aratat agentia de stiri. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.