29472477_1732266226830650_2905115037200809984_n

Profesorii de la Ewha au acordat autonomie în metoda de notare

Universitatea de Femei a anunțat luni, 19 martie, un test a unui nou sistem de notare în care profesorii au dreptul să aleagă cum să noteze studenții în anul următor.
Potrivit universității, noul sistem are scopul de a permite profesorilor sa evalueze studenții în conformitate cu caracteristicile cursurilor.
Profesorii pot alege între noua evaluare absolută și sistemele de evaluare relative, sau un amestec al celor două.
În noua metodă de evaluare relativă, numărul studenților care pot obține o anumită notă nu este stabilit de universitate, astfel încât profesorii pot ajusta liber proporția notelor.
În ceea ce privește noua metodă de evaluare absolută, profesorii pot da note pe baza propriilor standarde absolute.
Ei pot, de asemenea, combina cele două metode prin adoptarea unui sistem absolut de notare ca principiu de baza, asigurând, în același timp, un procent fix de studenți pentru a obține o anumită notă.
Universitatea de Femei Ewha a declarat: “Școala va oferi profesorilor mai multă libertate în notare și în loc să provoace concurență pentru note mari, speră să asigure o explorare intelectuală pentru studenți, evaluându-i pe baza realizărilor lor.”
Universitatea va efectua sondaje la sfârșitul următoarelor două semestre, ca parte a procesului de revizuire a noului sistem de notare orientat către profesori și va încerca să rezolve orice problemă care va apărea.

Sursa: koreaherald

Traducere: Mădălina Dima




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.