Handsome-Guy-and-Jung-Eum-Poster1

Despre teorie si iubire in noua drama “The Undatables”

Daca nu mai stiti ce sa vedeti sau nu va mai plac serialele coreene care se difuzeaza in prezent, iata ca avem o noua propunere pentru voi. Daaa, este vorba despre premiera unui nou serial, care pentru mine va fi o mare bucurie pentru ca ii aduce in prim plan pe 2 dintre cei mai versatili si mai amuzanti actori pe care eu i-am vazut de-a lungul timpului. O sa va zic in urmatoarele randuri la cine ma refer. Serialul care a inceput astazi, 23 mai 2018, se numeste “The Undatables”(훈남정음) si este  o comedie romantica  ce va fi difuzata de SBS. Cu 32 de episoade, cu o durata de 35 de minute (cate 2 episoade consecutive),“The Undatables” promite sa ne delecteze zilele de miercuri si joi. Acesta productie este  marca a companiei Mongjakso, regia este semnata de Kim Yoo Jin, iar scenariul apartine  lui Lee Jae Yoon.

Poveste

Această dramă  ne va  prezenta povestea unui barbat frumos si foarte fermecator pe nume Hoon-Nam (Namgung Min).  El se considera expert in teoriile dragostei, dar  de fapt nu este interesat de iubire in sine.  Cum viata ne pregateste de multe ori surprize, asa se intampla si in cazul lui, atunci cand intalneste o fosta atleta, Jung-Eum (Hwang Jung-Eum). Ea tocmai se despartise de iubitul ei din cauza unor anumite circumstante si ia decizia sa devina “consilier in relatii ” pentru el. Pe parcursul episoadelor vom putea descoperi ce  lucruri vor invata unul de la celalalt pentru a putea gasi un echilibru intre teorii si realitate in dragoste. Daca cei 2 vor descoperi “secretul” unei relatii de durata ramane sa vedem noi in “The Undatables”.

Distributie

Actori principali:

Nam Goong Min – Hoon Nam
Hwang Jung Eum – Jung Eum
Oh Yoon Ah – Coach Yang
Jo Dal Hwan – Charlie
Jung Moon Sung – Yook Ryong
Choi Tae Joon – Choi Joon Soo

Actori secundari: 

Nam Kyung Eup – Kang Jung Do
Shim Hye Jin – Go Eun Nim
Lee Moon Sik – Yoo Seung Ryeol
Lee Joo Yeon – Soo Ji
Jung Young Joo – Oh Doo Ri
Myung Ji Yeon
Baek Ji Won
Seo Dong Won
Seo Eun Woo
Jin Ye Sol

Nam Goong Min – este un actor coreean foarte cunoscut in aceste zile.  Cariera lui nu a fost tocmai usoara, dar un anumit rol i-a propulsat cariera si l-a transformat intr-unul dintre actorii coreeni de top. Ma bucur tare mult ca a acceptat acest rol si trebuie sa marturisesc ca abia asteptam sa il vad intr-o comedie. Sigur ii recunoasteti in urma numeroaselor sale aparitii in drame precum: “Falsify”(SBS/2017),”Good Manager” | Kimgwajang (KBS2/ 2017),”Doctors” (SBS/2016),”Beautiful Gong Shim” (SBS/2016),”Remember” (SBS/2015-2016),”The Girl Who Sees Smells”(SBS/2015),”My Secret Hotel” (tvN/2014),”12 Years Promise” (JTBC / 2014),”In Need of Romance 3″(tvN/2014),”Unemployment Benefit Romance” (E Channel / 2013),”Gu Am Heo Joon” (MBC/2013),”Cheongdamdong Alice”(SBS/ 2012-2013),”Can You Hear My Heart” (MBC/2011).

Hwang Jung Eum – este o actrita asa de frumoasa si de talentata incat sincer nici nu cred ca pot sa-mi exprim foarte  bine aprecierea pentru ea. Imi place atat de mult  felul in care alege sa isi duca rolurile si este atat de buna pe dramele comedie-romantica dar si pe melodrama incat nu cred ca poate sa o intreaca alta actrita. Desigur si pe ea o recunoasteti dintre multe actrite banuiesc, mai ales in urma rolurilor din:”Lucky Romance”  (MBC/2016),”She Was Pretty”(MBC/2015),”Kill Me, Heal Me”(MBC/2015),”Endless Love”(SBS/2014),”Secret Love” (KBS2/2013),”Incarnation of Money”(SBS/2013),”Full House Take 2″  (TBS-SBS Plus/2012),”Golden Time” (MBC/2012),”Can You Hear My Heart” (MBC/2011),”Giant” (SBS/2010)  dar si altele.

Curiozitati:

  • Numele personajului principal Hoon Nam in limba coreeana inseamna  barbat frumos.
  • Filmarile pentru aceasta drama au inceput in luna aprilie a acestui an.
  • Hwang Jung Eum si Goong Min  anterior  au mai jucat intr-un serial. Este vorba despre drama de la MBC “Can You Hear My Heart?“ care a fost difuzata in anul 2011.
  • Se spune că Nam Goong Min se concentrează pe fiecare scenă cu o atitudine profesională, după ce și-a analizat personajul în profunzime și a reusit sa ii de-a viata si farmec lui Hoon Nam.

Daca vrei sa va faceti o idee despre aceasta drama, va invit sa vedeti cateva filmulete aici :

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=lyy3BVuuDzo

Teaser 2:https://www.youtube.com/watch?v=3IJHojNnU2Y

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=TsfKXWLokZ4

Sper ca ne vom putea bucura de aceasta drama cu subtitrare in limba romana. Eu ma pun sa vizionez primul episod si va urez si voua < Vizionare placuta!> (Daniela Coman)

Surse: koreandrama, asiawiki, soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.