36259640_1723967004355664_597085485906526208_n

Cha Seung Won va apărea într-un nou film de comedie

Cu bucurie vă anunțăm că Cha Seung Won va apărea, în curând, într-un nou film!

Pe 23 iunie, s-au început filmările pentru “Cheer up, Mr. Lee” (titlu în lucru). Acest film de comedie va surprinde situațiile neașteptate pe care Chul Soo (Cha Seung Won) și fiica sa, Saet Byul (Uhm Chae Young), le vor întâmpina în timpul călătoriei lor.

Chul Soo este o persoană cu un corp bine făcut, o aliură de model și o înfățișare chipeșă. Pare perfect, dar îi lipsește ceva. Într-o zi, își întâlnește fiica pe care nu o cunoscuse până atunci și brusc se îmbarcă cu aceasta într-o călătorie.

Actrița Uhm Chae Young va juca în rolul fiicei lui Chul Soo, Saet Byul, și va arăta chimie dintre relația tată-fiică alături de Cha Seung Won. După ce a fost diagnosticată cu o boală gravă la o vârstă fragedă, Saet Byul își petrece multă parte din timp în spital, în loc de a merge la școală. Cu toate acestea, este un copil puternic pe care Chul Soo se poate baza și, de asemenea, este cel mai bun camarad de drum. Park Hae Joo îl va juca pe Young Soo, fratele mai mic a lui Chul Soo, care se îngrijorează tot timpul pentru el. Acesta va ajuta în a spune povestea despre iubirea frățească, în timp ce îl caută pe Chul Soo care dispare dintr-odată cu fiica sa.

Alte personaje, ce vor apărea în film, sunt: bunica maternă a lui Saet Byul (Kim Hye Ok), administratorul sălii de gimnastică din apropiere, Kim (Ahn Gil Kang), care, de asemenea, îl caută pe Chul Soo, soția lui Young Soo, Eun Hee (Jeon Hye Bin) și fiica lor, Min Jung (Ryu Han Bin), care i se alătură căutării, Duk Goo (Jo Han Chul), care perturbă călătoria lui Chul Soo și a lui Saet Byul, și Jung Kwon (Sung Ji Roo), care ajută duo-ul tată-fiică cu misiunea lor.

“Cheer up, Mr. Lee” îl va avea ca regizor pe Lee Gye Byuk, care a atins numărul a 6.97 milioane de iubitori de film cu filmul “Lucky”. Va fi o producție a companiei Yong Film, ce cuprinde filme precum “The Handmaiden” și “Believer”.

Având spuse toate acestea, filmul va avea, cu siguranță, mult succes. De-abia așteptăm să-l vedem!

Traducere: Elena Rădulescu

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.