Samsung ajută părinții singuri pentru a se putea auto-susține

Marți, angajații diviziei aparatelor de uz casnic Samsung au vizitat Aeranwon, o organizație non-profit pentru părinții singuri, cu scopul de a livra un uscător de rufe “Grande” și mașini de spălat pentru hainele bebelușilor, potrivit firmei de tehnologie.

Aeranwon este o organizație înființată în 1960 în ideea de a proteja femeile și a le ajuta să se poată auto-susține. Acum, ajută părinții singuri și pe copiii lor care se confruntă cu dificultăți financiare, dar care nu primesc ajutor social sau sprijin din partea familiilor.

“Aparatele de uz casnic Samsung, deosebit de benefice acestui sezon ploios, va ajuta familiile organizației Aeranwon să trăiască într-un mod mai plăcut”, a declarat Kang Young Sil, directorul organizației.


Directorul executiv al diviziei aparatelor de uz casnic Samsung, Kim Hyun Sook, a afirmat: “Vom continua încurajarea mai multor angajați să participe în activități sociale și să sprijine centrele comunitare.”

De asemenea, toată luna martie, mai mult de 60.000 de angajați Samsung au participat la munci voluntare, astfel marcând aniversarea de 80 de ani a companiei, pe 22 martie. Au participat în activități voluntare la centrele comunitare, în zonele de educație, la ferme, în satele de pescuit, precum și în alte medii rurale.

Un purtător de cuvânt al companiei Samsung a declarat că angajații au participat la 1.500 de centre comunitare naționale, iar sprijinul financiar, de aproximativ 7.5 miliarde de woni (6.7 milioane de dolari), este planificat, pentru luna iunie, ca ajutor pentru persoanele nevoiașe.

Sursa: koreaherald.com

(Traducere: Radulescu Elena)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.