Kim Go Eun, într-un interviu despre scopurile sale și despre îngrijorările ca actriță

Recent, Kim Go Eun a vorbit despre scopurile sale ca actriță și despre presiunile și îngrijorările pe care le are în legătură cu această carieră.


Kim Go Eun este actriță de șase ani și cu fiecare film sau serial în care joacă, continuă să devină o actriță tot mai bună. Când a fost întrebată care sunt scopurile sale în această industrie, a comentat: “Nu am un scop precis, acum. Totuși, doresc să continui să cresc și să ma dezvolt. În ultimele zile, mă gandesc mult la ce înseamnă să fii un profesionist în această industrie. Cu cât lucrez mai mult ca actriță, cu atât mai mult îmi spun că trebuie să fiu o profesionistă, dar ce înseamnă asta? Este un lucru la care m-am gândit încă de la debutul meu. Singurul meu scop, acum, este să continui să lucrez la noi proiecte și să joc în noi roluri care să mi se potrivească.”

Actrița a fost, de asemena, întrebată ce părere are despre momentul când aude că noilor actrițe li se pune denumirea “A doua Kim Go Eun”. Părând destul de stânjenită, a răspuns: “Am auzit acest termen folosindu-se încă din al doilea meu an ca actriță. De fapt, nu-mi place să aud acest termen, deoarece și eu am început tot ca actriță.”

De asemenea, a povestit despre popularitatea dobândită după ce a apărut in “Goblin”, și a afirmat: “Recunoașterea mea de către public a început să crească datorită serialului ‘Goblin’, dar cred că mai mult s-a datorat scenaristului Kim Eun Sook, regizorului Lee Eung Bok și lui Gong Yoo. Cu toate acestea, acum că sunt așa de recunoscută, este de datoria mea să mă mențin așa. Când mi se oferă un rol, oamenii din spatele acestei propuneri probabil că au anumite așteptări în legătură cu ce pot face, așa că mă simt foarte responsabilă pentru a îndeplini acele așteptări. Ca actriță, este treaba mea să exist ca personajul meu, și să fac tot ceea ce regizorul îmi spune pentru a-mi îndeplini rolul.”


Kim Go Eun a concluzionat interviul prin a spune că, deocamdată, nu are niciun plan pentru un nou proiect după lansarea noului său film, “Sunset in my Hometown” și că e deschisă sa încerce orice.

Sursa: soompi.com

(Traducerea: Elena Radulescu)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.