36650551_1847185948672010_1337652282845560832_n

Cho Seung Woo și Lee Dong Wook se confruntă în posterul din “Life”

S-au realizat principalele postere a dramei medicale “Life” de pe postul JTBC în care joacă Lee Dong Wook și Cho Seung Woo.

Drama va prezenta credințe diferite atunci când vine vorba de medicină și conflictele care apar în cadrul diferitelor grupuri din As. Ye Jin Woo (Lee Dong Wook) are o credință fermă în principiile doctorului, iar Goo Seung Ho (Cho Seung Woo) pune numerele mai presus de toate. Cei doi bărbați au abordări diferite în ceea ce privește medicina.

Drama este scrisă de Lee Soo Yeon, faimos pentru drama “Secret Forest” și regizată de Hong Jong Chan, care a primit cele mai multe laude pentru “The Most Beautiful Goodbye”. Pe lângă Lee Dong Wook și Cho Seung Woo vor mai juca actori precum Won Jin Ah, Lee Kyu Hyung, Yoo Jae Myung, Chun Ho Jin, Moon Sung Geun, Moon So Ri, Yeom Hye Ran, Tae In Ho și alții.

Lee Dong Wook

 

Cho Seung Woo

 

Moon So Ri

 

Yoo Jae Myung

 

Lee Kyu Hyung

 

Won Jin Ah

Posterele principale arată cum Lee Dong Wook se află într-o stare calmă și subjugată, în timp ce Cho Seung Woo este drăguț și contemplativ. Ochii celor doi bărbați sunt plini de intensitate ca și cum s-ar împunge, sugerând conflictul care trebuie văzut mai târziu în dramă. Diferențele lor devin mai evidente prin halatul alb al doctorului Lee Dong Wook și costumul negru al lui Cho Seung Woo.

În ceea ce privește scopul acestei povești, scenaristul Lee Soo Yeon a spus: “Fie că se acceptă realitatea sau compromisul unui lucru, fie ca este propria prosperitate sau intențiile originale, spitalul stabilește scena pentru aceste principii dramatice care vin în conflict una cu cealaltă. Am scris această poveste pentru că am vrut să cunosc problemele întâlnite în industria medicală și cum unele probleme sunt în stare latentă, ce fel de oameni fac parte din asta.”

Personalul de producție pentru” Life ” a comentat:” Interpretarea actorilor îmbogățește în continuare profunzimea dramei. Intenționăm să realizăm o dramă medicală unică care nu a mai fost văzută până acum prin elaborarea detaliată a stărilor minții diferitelor personaje care lucrează într-un spital. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare. ” “

Life ” va apărea pe 23 iulie la 11 p.m KST, după ” Miss Hammurabi”.

Traducere: Mădălina Dima

Sursa:soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.