When-Time-Stops-Poster1

Kim Hyun Joong revine pe micile ecrane cu drama “When Time Stops”

       Iata ca timpul a trecut si a venit momentul ca un actor drag  sa revina in atentia noastra. Drama “When Time Stops”/시간이 멈추는 그 때 este drama cu care actorul Kim Hyun Joong se intoarce dupa o pauza de 4 ani de la ultimul sau proiect pe micul ecran.  Prin urmare astazi, 24 octombrie are premiera aceasta drama si vom puteam sa urmarim felul in care el a ales sa interpreteze si sa dea “viata” povestii. Se spune despre aceasta drama ca va fi genul fantastic si romantic cu 12 episoade ce urmeaza sa fie confirmate. “When Time Stops” va putea fi urmarita in fiecare miercuri si joi incepand cu ora 23:00 (ora coreeana) pe postul KBS-W. De productia ei s-au ocupat regizorul Kwak Bong Chul, iar scenariul a fost realizat de  Ji Ho Jin.

Poveste

Drama ”When Time Stops” va spune o poveste aproape incredibila a unui om care poseda o abilitate ciudata, el duce o existenta fara sens si poate sa opreasca timpul in acelasi fel el nu tine seama de trecerea lui sau de imbatranire. Acest personaj se numeste Joon Woo si este rolul pe care Kim Hyun Joong il va interpreta. Pentru ca poseda o astfel de abilitate, el duce o viata singuratica si fara un scop anume. Totusi lucrurile pentru el par sa se schimbe atunci cand o intalneste pe Sun Ah (Ahn Ji Hyun). Aceasta intalnire are consecinte majore pentru el si pentru prima data in viata sa face ca timpul sa conteze si existenta lui sa merita sa fie traita. Oare el va reusi sa fie impreuna cu ea?

Distributie

Actori pricipali:

Kim Hyun Joong – Joon Woo
Ahn Ji Hyun – Kim Sun Ah
In Gyo Jin – Myung Woon

Alti actori:

Im Ha Ryong
Joo Suk Tae
Kim Han Jong
Kim Yang Woo
Baek Sang Hee

Kim Hyun Joong este cantaret, liderul trupei SS501 dar si actor foarte cunoscut publicului de peste tot. Desi este celebru, viata lui a luat o alta intorsatura acum cativa ani o data cu scandalul in care a fost implicat, cu consecinte majore asupra vietii sale. Cariera sa a fost cumva compromisa, dar se pare ca el a primit sansa sa “iasa” la lumina si sa demonstreze talentul in ciuda faptului ca fanii coreeni l-au condamnat inca de la inceput. Cum timpul a trecut sa speram ca scandalul va fi uitat si ca serialul acesta va contribui la imbunatatirea imaginii actorului. De-a lungul timpului el a jucat in drame precum:  “Inspiring Generation” (KBS2 / 2014),”Mischievous Kiss”  (MBC / 2010),”Boys Over Flowers”  (KBS2/ 2009).

Ahn Ji Hyun este o tanara actrita  pe care ati putut sa o remarcati in proiectele: “Time” (MBC/2018), “Goblin”(tvN/2016-2017)“Gunman in Joseon”(KBS2/2014), “Beyond the Clouds” (KBS2/2014), “Secret Love” (KBS2/2013), “While You Were Sleeping” (SBS/2011).

In Gyo Jin este un actor destul de cunoscut pentru interpretarile sale in roluri secundare in foarte multe drame coreene. Cateva dintre rolurile sale au fost in dramele: “Feel Good To Die”(KBS2/2018), “Jugglers” (KBS2/2017-2018), “Girls’ Generation 1979” (KBS2/2017), “Fight for My Way”(KBS2/2017), “Ms. Perfect” (KBS2/ 2017).

Curiozitati:

  • Acesta este primul rol pe care Kim Hyun Joong il primeste de cand a iesit din armata in februarie anul trecut.
  • Este o drama pre-produsa, prin urmare filmarile pentru ea au inceput in august si s-au incheiat.
  • Multi ar spune ca a fost o decizie proasta sa dai un rol principal lui Kim Hyun Joong in acest moment, neavand aceeasi imagine ca acum 4 ani.  In privinta acestui subiect regizorul Kwak Bong Chul a declarat: “Am facut alegerea bazandu-ma pe faptul ca imi doream ca actorii  se va potriveasca bine cu fiecare personaj. Nu am simtit presiune datorita scandalului lui Kim Hyun Joong. Cautam pe cineva care sa se potriveasca vizual si se pare ca el indeplineste aceasta conditie. Si ceilalti actori au fost alesi pe acelasi considerent. “
  • Toata lumea abia astepta sa il vada la un eveniment public  pentru prima data de la scandal pe Kim Hyun Joong asa ca la conferinta de presa care a avut loc inaintea premierei el a avut cateva lucruri de declarat: ” M-am intors cu o drama dupa o lunga perioada de 4 ani. M-am simt recunoscator ca mai multi reporteri arata interest mai mult decat m-as fi asteptat. Sa fiu sincer multe lucruri s-au intamplat in acesti 4 ani si am cauzat ingrijoarare multor oameni. Nu stiu ce as putea spune pentru a-mi cere scuze si pentru a fi iertat. In loc de a face asta ma voi concentra pe actorie si muzica  si va voi arata o imagine mai umana cat voi trai de acum in colo. Nu stiu ce vor crede telespectatorii in timp ce se vor uita la aceasta drama. M-am gandit mult cum as putea sa imi joc personajul, pentru ultimele 3 luni mi-am analizat personajul si am muncit foarte mult la el. Este o drama pre-produsa asa ca pot sa spun cu incredere ca am muncit mult ca sa traiesc ca Moon Joo Woo pentru aceste 3 luni. Las interpretarea mea la aprecierea publicului si sper ca le va placea “When Time Stops”.
  • De asemenea, tot la conferinta de presa, Kim Hyun Joong a fost nevoit sa raspunda si anumitor intrebari incomode, intrucat jurnalistii nu n-au putut abtine. Despre copilul sau el a spus: “Îmi pare rău pentru ceilalți actori că trebuie sa raspund  la aceste întrebări private, deoarece aceasta este o conferință de promovare a dramei. Dar voi spune adevărul tuturor. Sunt într-o situație în care nu-mi pot vedea încă copilul. Sincer, nu știu ce este bine. Dar cred că trebuie să fac tot ce pot, indiferent unde sunt pentru copilul meu. Acesta este singurul lucru pe care îl pot spune. Tot ce spun că ar putea să-mi rănească copilul, așa că nu vreau să mai spun nimic. Pentru că așa cum am spus, sunt într-o situație în care nu-mi pot vedea copilul “.

Daca vreti sa va faceti o idee despre aceasta drama, va rog sa urmariti aici cateva filmulete:

Teaser 1: https://tv.naver.com/v/4277963

Teaser 2: https://tv.naver.com/v/4312590/list/266495

Noi speram ca v-am facut curiosi si veti acorda o sansa acestei drame. Noua ne-a lasat o impresie buna si abia asteptam sa-l descoperim pe Kim Hyun Joong in aceasta noua ipostaza. Dorim ca serialul “When Time Stops” sa fie incununatat de succes si de ce nu Kim Hyun Joong sa demonstreze ca nu si-a pierdut abilitatile.

Sursa: Koreandrama.org, asianwiki.com, soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.