DrU1jf6V4AIPAZj

Grupul BTS, marele câştigător al Premiilor MGA

Anul 2018 a fost unul fulminat pentru BTS, iar ceea ce întăreşte acest argument este numărul impresionant de trofee pe care grupul l-a primit la o decernare de premii K-pop, din ţara lor natală, Coreea de Sud.

Marţi seară, grupul a primit două dintre cele mai mari premii ale serii, “Cel Mai Bun Artist al Anului” şi “Albumul Digital al Anului”, cu albumul “Love Yourself”, la premiile MGA, premii organizate de canalul coreean MBC Plus, împreună cu magazinul online de muzică, Genie Music. Evenimentul a avut loc la Namdong Gymnasium, in Incheon.

“Mereu ne-am gândit să oferim influenţe pozitive celorlalţi prin muzica noastră şi este o onoare pentru noi că am reuşit să facem asta prin acest album. Vom primi acest premiu ca mesaj să continuăm să creăm muzică bună,” a mărturisit Suga după ce a primit unul dintre trofee.

Jimin a spus: “S-au întâmplat atât de multe lucruri în acest an şi îmi voi aminti fiecare moment pe care l-am petrecut împreună. Nu pot decât să vă mulţumesc şi să vă spun că vă iubesc. Mai am încă multe de învăţat, dar voi continua să fac eforturi pentru a deveni un muzician şi mai bun. Mulţumesc că sunteţi alături de noi şi nu vom uita acest moment.”
V a continuat: “Mulţumim că ne-aţi dat aripi încă de la debut. Datorită acelor aripi, noi am putut ajunge atât de departe. Ca BTS, vom continua să promovăm Coreea.”
Jungkook şi RM au mulţumit şi ei fanilor grupului, ARMY, promiţându-le că vor reveni cu muzică şi mai bună.
La mult-aşteptata ceremonie, “greii” K-pop-ului au mai primit şi următoarele premii: “Cel Mai Bun Dans Masculin”, “Premiul de Popularitate Genie Music” şi “Cel Mai Bun Grup Masculin”.
De asemenea, Bang Si-hyuk, producătorul şi CEO-l Big Hit Entertainment, a câştigat premiul pentru “Cel Mai Bun Producător”, BTS ridicând trofeul din parte lui, întrucât Bang nu a putut fi prezent la eveniment.
Şi coregraful băieţilor, Son Sung Deuk, a primit un premiu. Cel pentru “Cea Mai Bună Coregrafie”. Acesta a ridicat personal premiul de pe scenă, fiind aplaudat din public de “învăţăceii” lui.

În cursul serii, BTS a urcat pe scenă de două ori, pentru a oferi publicului interpretări de neuitat.
În prima parte, a fost vorba de mult-aşteptata colaborare cu artistul american, Charlie Puth. La început, cel mai tânăr dintre membrii BTS, Jungkook, a interpretat cunoscuta piesă a lui Charlie Puth, “We Don’t Talk Anymore”, în duet cu artistul.
După un schimb de replici amuzante între cei doi, restul membrilor au apărut rând pe rând pe scenă, interpretând piesa “Fake Love”, de pe albumul “Love Yourself : Tear”, acompaniaţi de Charlie Puth, la pian.
Puteţi urmări aici, prestaţia lor emoţioantă: https://www.youtube.com/watch?v=mUdcqhA8lac
Tot grupul BTS a fost şi cel care a încheiat seria de interpretări, cu hiturile “Save Me,” “I’m Fine” şi “Idol”. Punctul culminant a venit odată cu piesa “Idol”, când pe scenă, alături de băieţi, au urcat peste 100 de dansatori îmbrăcaţi în alb, oferind un spectacol de neuitat publicului. Atât cel prezent în sală, cât şi cel din faţa micilor ecrane.
Bucuraţi-vă de moment aici: https://www.youtube.com/watch?v=Hk8121xRRyQ

Pe lângă trofeele primite în timpul serii, băieţii au plecat acasă cu încă patru premii. Acestea nu au fost televizate. Categoriile sunt următoarele:

Idol Champ Global Popularity Award
Cel Mai Bun Videoclip Muzical
Cei Mai Buni Fani (Best Fandom)
Cel Mai Bun Stil

Aşadar, BTS au primit în total nu mai puţin de 11 trofee la gala premiilor MGA! Dar băieţii nu se opresc aici! Aceştia vor avea o serie de 17 concerte, în 8 oraşe din Asia: Tokio, Osaka, Nagoya şi Fukuoka în Japonia, Taoyuan în Taiwan, Bangkok în Thailanda, Singapore şi Hong Kong. Primul concert va avea loc pe 13 noiembrie.

Felicitări BTS şi mult succes în continuare!

Surse: www.koreaherald.com, bangtannewsnet.blogspot.com, twitter.com/agirlinthepark
Traducător: Raluca Miroi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.